Nobara Linux HTPC NVIDIA nasıldır?

buji

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Samsun
Kurup sistemi sadece Steam oyunları için kullanmayı planlıyorum. NVIDIA sürücü sorunu vs. yaşatır mı?

Kurup sistemi sadece Steam oyunları için kullanmayı planlıyorum. NVIDIA sürücü sorunu vs. yaşatır mı?
Manjaro'ya Gamescope compositor'ünü kurup kullanmayı denedim, stabilite 0. Çok mu şey istiyorum arkadaş ya. Açayım konsol açılsın indirimlerden oyun alırım paramı rezil rüsva etmem PlayStation Store'larda. Gelsin SteamOS PC'ye artık.

Son düzenleme:
Gamescope ve NVIDIA hiçbir zaman tam olarak çalışmadı. Gamescope'a ihtiyacınız var mı ki?

Gamescope ve NVIDIA hiçbir zaman tam olarak çalışmadı. Gamescope'a ihtiyacınız var mı ki?
Doğrudan geniş ekran moduna girmesi gerçekten çok ilgimi çekti. İstediğim şeyi de aşağı yukarı ayarlamayı başardım.

Doğrudan geniş ekran moduna girmesi gerçekten çok ilgimi çekti. İstediğim şeyi de aşağı yukarı ayarlamayı başardım.
Ve CachyOS'un bir "Gaming" versiyonu var mış handheld game console'lar için. Denemeye değer gibi.

Yok. Düzgün bir dağıtım edin. Üzerinde oyun yazan ne varsa kaç.
Haklısın. Live USB'si bile düzgün çalışmadı. Systemctl'den SDDM'yi başlatmak zorunda kaldım. Biz Arch kurmaya ve unstable paketleri kullanmaya alışana kadar Manjaro devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…