Gencaydo

Çalışkan
Selam,

Nokia için olan versiyonu anlatsanız iyi olur. Bir de şu s/n ve yazılım versiyonları gibi değerleri sadece ONT kutusu üzerinden alsak yeterli olur gibi geldi bana. Benim ONT kutusunun üzerinde bu bahsedilen değerler yazıyor sanırım.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

Nokia için olan versiyonu anlatsanız iyi olur. Bir de şu s/n ve yazılım versiyonları gibi değerleri sadece ONT kutusu üzerinden alsak yeterli olur gibi geldi bana. Benim ONT kutusunun üzerinde bu bahsedilen değerler yazıyor sanırım.

Teşekkürler.
  • Öncelikle, ONT cihazının (Optical Network Terminal) arayüzünde hangi sürümün yüklü olduğunu kontrol etmek için cihazın üzerindeki bilgileri kullanmak yeterli olabilir.
  • Seriye numarası (S/N) ve yazılım versiyonu genellikle cihazın arka veya alt tarafında bulunur. Bu bilgileri kontrol etmek için:
1. ONT cihazını kapatın ve arka veya alt kısmını çevirecek şekilde dikkatlice yerinden çıkarın.
2. Üzerinde yazılı olan seri numarası (S/N) ve yazılım versiyonunu not edin.
3. Bu bilgileri, İSP (İnternet Servis Sağlayıcısı) ile iletişime geçerken kullanabilirsiniz.

- Ancak, bazı durumlarda cihazın web arayüzünden daha ayrıntılı bilgi almak gerekebilir. Eğer ONT cihazınızın IP adresine erişebiliyorsanız:
1. Bir web tarayıcısı açın.
2. ONT cihazınızın IP adresini girin (genellikle 192.168.1.1 veya 192.168.0.1).
3. Giriş yaparak cihazın durumu ve yazılım sürümünü kontrol edin.

- Son olarak, eğer bu bilgilerin yeterli olup olmadığı konusunda emin değilseniz, ISP'nizle iletişime geçerek onlardan onay almayı düşünün.

Sorunuz olduğunu düşündüğünüz diğer detayları belirtmekten çekinmeyin!