Elektronik Nokia tuşlu telefon BİM'de 1.790 TL

Makaleler
1
5 Aralık'ta (Cuma) BİM'e HMD garantili Nokia tuşlu telefon geliyor.

1.8 inç ekran, 1000 mAh batarya, çift SIM, FM-Radyo, El feneri gibi temel özellik var. Oyun yüklü.

Kamerası yok.

Fiyat: 1.790 TL.

Normalde daha ucuza kameralı falan bulabilirsiniz ama onların hepsi sahte. ben de orijinal sanıp almıştım. :/

Bu en azından garantili, kapanma sorunu olmaz. İhtiyacı olanlar alabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani askerde kullanılacak ise onun yerine Samsung B310e alınır IMEI cakılı halde kullanılabilir. En fazla edecegi 1.000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani askerde kullanılacak ise onun yerine Samsung B310e alınır IMEI cakılı halde kullanılabilir. En fazla edecegi 1.000 TL.
Çakma b310e'ler aşırı dandik, şarj soketleri bozuluyor hemen. Ayrıca yankı sorunu da çok sık görülüyor. Askerdeyken 3 arkadaşla dönüyorduk benim telefonu. Benim şarj soketim bozuktu, diğer 2 arkadaşın soketler sağlam hoparlör gidikti. 2.el den orjinal bulunabilir mi bilemem ama kesinlikle çakması alınmamalı.

Ona vereceğim parayla gider daha iyi bir tuşlu telefon alırım ikinci el daha iyi.

Yeni tuşlu telefonlar var eğer bütçe arttırılırsa. Android ve kamerasız.

Yurtdisilar kullaniliyor tabii ki dediginize katiliyorum.

Yaşlılar için iyi. Babanneme aldığım bütün tuşlu telefonlarda bir sıkıntı çıktı. Bu fena değil gibi duruyor.

HMD, Türkiye’den yıllar önce çekilmişti. Acaba geri mi dönecekler diye düşündürttü ve Türkiye sitesine baktım. Aylar önce baktığımda halen 2020’lerin başından kalma Nokia telefonlar vardı. Şimdi ise Aura ve Skyline modellerine Türkçe açıklama eklenmiş ve Tuşlu telefonlarda da her modelin açıklaması var. Dönseler de rekabetçi olamayacaklar bence. HMD, kendisine olan güveni 10 yılda tamamen tüketti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…