Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.589 Çözümler 2 Beğeniler 740 Yer Manisa Bugün 19:32 #1 NB F80 var. Taşındım, şimdi montaj yaparken sol alt vida girmiyor sadece. 3 vida ile kullansam sorun çıkar mı? Ne önerirsiniz?
NB F80 var. Taşındım, şimdi montaj yaparken sol alt vida girmiyor sadece. 3 vida ile kullansam sorun çıkar mı? Ne önerirsiniz?
S shruux 44 Yetkin Katılım 28 Temmuz 2025 Mesajlar 1.011 Çözümler 7 Beğeniler 541 Bugün 19:43 #2 Torukojin Kaneki dedi: NB F80 var. Taşındım, şimdi montaj yaparken sol alt vida girmiyor sadece. 3 vida ile kullansam sorun çıkar mı? Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hiçbir sorun olmaz
Torukojin Kaneki dedi: NB F80 var. Taşındım, şimdi montaj yaparken sol alt vida girmiyor sadece. 3 vida ile kullansam sorun çıkar mı? Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hiçbir sorun olmaz
UsThinac 27 Becerikli Katılım 5 Temmuz 2026 Mesajlar 161 Çözümler 1 Beğeniler 103 Yer Bir Fan 49 dakika önce #3 Torukojin Kaneki dedi: NB F80 var. Taşındım, şimdi montaj yaparken sol alt vida girmiyor sadece. 3 vida ile kullansam sorun çıkar mı? Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... 2 Çapraz vida dahi sorun çıkarmaz.
Torukojin Kaneki dedi: NB F80 var. Taşındım, şimdi montaj yaparken sol alt vida girmiyor sadece. 3 vida ile kullansam sorun çıkar mı? Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... 2 Çapraz vida dahi sorun çıkarmaz.
xalvorath 3 Yetkin Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 786 Çözümler 2 Beğeniler 638 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 41 dakika önce #4 2 vida alta takarsın 1 tane üste takarsın sorun olmaz, sağlam alettir üzmez.