Zerolite Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 508 Çözümler 14 Beğeniler 260 8 Haziran 2024 #11 DeadlyMania7 dedi: Yaş tutmuyor hocam. Seneye bakacağız artık. Belki o zamana kadar değerlenir . Genişletmek için tıkla... Yaş tutmuyorsa nereye çekip satacaktınız hocam
DeadlyMania7 dedi: Yaş tutmuyor hocam. Seneye bakacağız artık. Belki o zamana kadar değerlenir . Genişletmek için tıkla... Yaş tutmuyorsa nereye çekip satacaktınız hocam
KS KS DeadlyMania7 70 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.101 Çözümler 35 Beğeniler 6.414 Yer Cehennemin dibi 8 Haziran 2024 #12 Zerolite dedi: Yaş tutmuyorsa nereye çekip satacaktınız hocam Genişletmek için tıkla... Binance hesabım var babam üzerine oraya çekecektim normalde .
Zerolite dedi: Yaş tutmuyorsa nereye çekip satacaktınız hocam Genişletmek için tıkla... Binance hesabım var babam üzerine oraya çekecektim normalde .
Zerolite Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 508 Çözümler 14 Beğeniler 260 8 Haziran 2024 #13 DeadlyMania7 dedi: Binance hesabım var babam üzerine oraya çekecektim normalde . Genişletmek için tıkla... Tamam oradan ton coin gönderimi yapın. Ama Binance'de yoktu sanırım.
DeadlyMania7 dedi: Binance hesabım var babam üzerine oraya çekecektim normalde . Genişletmek için tıkla... Tamam oradan ton coin gönderimi yapın. Ama Binance'de yoktu sanırım.
KS KS DeadlyMania7 70 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.101 Çözümler 35 Beğeniler 6.414 Yer Cehennemin dibi 8 Haziran 2024 #14 Zerolite dedi: Tamam oradan ton coin gönderimi yapın. Ama Binance'de yoktu sanırım. Genişletmek için tıkla... Binance de yok. Bitexeden bir aracı arkadaş ile denedik onda da gönderim yapılamıyor ama satın alınabiliyor.
Zerolite dedi: Tamam oradan ton coin gönderimi yapın. Ama Binance'de yoktu sanırım. Genişletmek için tıkla... Binance de yok. Bitexeden bir aracı arkadaş ile denedik onda da gönderim yapılamıyor ama satın alınabiliyor.