Yiğidowski Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.003 Çözümler 2 Beğeniler 353 Yer Türkiye Cumhuriyeti 16 Temmuz 2024 #21 cenazeyebekleriz dedi: Aslında var ya, düzgün bir AOSP ile ömürlük olur o. Genişletmek için tıkla... Evet hala ROM çıkmaya devam ediyor ama bana AOSP sıkıcı geldiği için güncel olarak MIUI ori kullanıyorum.
cenazeyebekleriz dedi: Aslında var ya, düzgün bir AOSP ile ömürlük olur o. Genişletmek için tıkla... Evet hala ROM çıkmaya devam ediyor ama bana AOSP sıkıcı geldiği için güncel olarak MIUI ori kullanıyorum.
KS KS TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Çözümler 25 Beğeniler 2.095 Yer İsrail 16 Temmuz 2024 #22 cenazeyebekleriz dedi: Aslında var ya, düzgün bir AOSP ile ömürlük olur o. Genişletmek için tıkla... Aosp rom kurdum not 8 pro ya akıcı baya. cenazeyebekleriz dedi: 9T Pro Mi 11 Lite'dan iyi bir cihaz zaten? 9T Pro için diyorsanız artık çok eski bir cihaz almamak daha iyidir bence. Genişletmek için tıkla... Bro mi note 10 lite nasıldır? Son düzenleme: 16 Temmuz 2024
cenazeyebekleriz dedi: Aslında var ya, düzgün bir AOSP ile ömürlük olur o. Genişletmek için tıkla... Aosp rom kurdum not 8 pro ya akıcı baya. cenazeyebekleriz dedi: 9T Pro Mi 11 Lite'dan iyi bir cihaz zaten? 9T Pro için diyorsanız artık çok eski bir cihaz almamak daha iyidir bence. Genişletmek için tıkla... Bro mi note 10 lite nasıldır?