Dazti Becerikli Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 215 Beğeniler 68 16 Mayıs 2026 #1 Ne olur ne olmaz taratayım demiştim, hem GitHub sayfasından hem kendi sitelerinden indirdim ama aynı sonuç çıktı. Güvenmeli miyim sizce? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2026
Ne olur ne olmaz taratayım demiştim, hem GitHub sayfasından hem kendi sitelerinden indirdim ama aynı sonuç çıktı. Güvenmeli miyim sizce? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü 25 Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.047 Makaleler 19 Çözümler 29 Beğeniler 5.152 9 Temmuz 2026 #2 Dazti dedi: Ne olur ne olmaz taratayım demiştim, hem GitHub sayfasından hem kendi sitelerinden indirdim ama aynı sonuç çıktı. Eki Görüntüle 249840 Güvenmeli miyim sizce? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Açık kaynak bir proje zaten, üstüne github'da da paylaşılmış. VT sonuçları da F/P'ye benziyor üstüne Bağlantılarda da hiç bir zararlı bulgusu göremedim. F/P yüksek ihtimalle.
Dazti dedi: Ne olur ne olmaz taratayım demiştim, hem GitHub sayfasından hem kendi sitelerinden indirdim ama aynı sonuç çıktı. Eki Görüntüle 249840 Güvenmeli miyim sizce? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Açık kaynak bir proje zaten, üstüne github'da da paylaşılmış. VT sonuçları da F/P'ye benziyor üstüne Bağlantılarda da hiç bir zararlı bulgusu göremedim. F/P yüksek ihtimalle.