KS KS Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.691 5 Mart 2026 #11 lindemann dedi: 500 de devlet koysa. Genişletmek için tıkla... Yok o kadar değil 22 bin vergisiz fiyat olsa en fazla 35k olur gibi.
lindemann dedi: 500 de devlet koysa. Genişletmek için tıkla... Yok o kadar değil 22 bin vergisiz fiyat olsa en fazla 35k olur gibi.
L lindemann Uzman Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 224 Beğeniler 131 5 Mart 2026 #12 Aakons dedi: Yok o kadar değil 22 bin vergisiz fiyat olsa en fazla 35k olur gibi. Genişletmek için tıkla... Vallahi nothing firmasına yükseliyorum şu sıralar CMF Buds 2 Pro kullandığım için. Bakalım ekstra ekstra vergi gelmezse Pro çekilir gibi.
Aakons dedi: Yok o kadar değil 22 bin vergisiz fiyat olsa en fazla 35k olur gibi. Genişletmek için tıkla... Vallahi nothing firmasına yükseliyorum şu sıralar CMF Buds 2 Pro kullandığım için. Bakalım ekstra ekstra vergi gelmezse Pro çekilir gibi.
KS KS Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.691 5 Mart 2026 #13 lindemann dedi: Vallahi nothing firmasına yükseliyorum şu sıralar CMF Buds 2 Pro kullandığım için. Bakalım ekstra ekstra vergi gelmezse Pro çekilir gibi. Genişletmek için tıkla... İlk fiyatlandırmaları kötü oluyor bu arada haberiniz olsun.
lindemann dedi: Vallahi nothing firmasına yükseliyorum şu sıralar CMF Buds 2 Pro kullandığım için. Bakalım ekstra ekstra vergi gelmezse Pro çekilir gibi. Genişletmek için tıkla... İlk fiyatlandırmaları kötü oluyor bu arada haberiniz olsun.