Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.519 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.735 Bugün 12:50 #1 Nothing Ear Nothing Ear evofone.com
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.668 Çözümler 14 Beğeniler 7.803 Bugün 12:53 #2 Nam nam beyler direkt.
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.311 Çözümler 3 Beğeniler 1.435 Bugün 12:57 #3 Bu kulaklık işi beni uyuz etmeye başladı. Ne kullansam daha iyisi lazımmış gibi hissediyorum.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.757 Çözümler 9 Beğeniler 2.687 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 13:01 #4 Benim ilan boşa çıktı hiçbir zaman satamayacağım sanırım. Simon dedi: Nothing Ear Nothing Ear evofone.com Genişletmek için tıkla... Kulaklık çok güzel ancak kulağınıza oturmazsa çok büyük sıkıntılar yaşıyorsunuz. Alacaklar bilsin. Son düzenleme: Bugün 13:08
Benim ilan boşa çıktı hiçbir zaman satamayacağım sanırım. Simon dedi: Nothing Ear Nothing Ear evofone.com Genişletmek için tıkla... Kulaklık çok güzel ancak kulağınıza oturmazsa çok büyük sıkıntılar yaşıyorsunuz. Alacaklar bilsin.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.378 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.725 Bugün 13:17 #5 Simon dedi: Nothing Ear Nothing Ear evofone.com Genişletmek için tıkla... Peki nothing cihazla nothing kulaklık birlikte kullanılınca bir artısı var mı? Yani Apple ve Samsung gibi yoksa fark etmiyor mu?
Simon dedi: Nothing Ear Nothing Ear evofone.com Genişletmek için tıkla... Peki nothing cihazla nothing kulaklık birlikte kullanılınca bir artısı var mı? Yani Apple ve Samsung gibi yoksa fark etmiyor mu?
KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.519 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.735 Bugün 13:18 #6 Aakons dedi: Peki nothing cihazla nothing kulaklık birlikte kullanılınca bir artısı var mı? Yani Apple ve Samsung gibi yoksa fark etmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Ekosistem olmus oluyor. Otomatik baglaniyor. Bir de ChatGPT entegrasyonu var.
Aakons dedi: Peki nothing cihazla nothing kulaklık birlikte kullanılınca bir artısı var mı? Yani Apple ve Samsung gibi yoksa fark etmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Ekosistem olmus oluyor. Otomatik baglaniyor. Bir de ChatGPT entegrasyonu var.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.378 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.725 Bugün 13:18 #7 Ethem Efe dedi: Benim ilan boşa çıktı hiçbir zaman satamayacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Genel 2.elde kulaklık satmakta ayrı sıkıntı. Simon dedi: Ekosistem olmus oluyor. Otomatik baglaniyor. Bir de ChatGPT entegrasyonu var. Genişletmek için tıkla... Hmm o zaman diğer markalar gibi ek özellikler çok yok o zaman. Belki NP3 aldıktan sonra bunlardan birini alabilirim.
Ethem Efe dedi: Benim ilan boşa çıktı hiçbir zaman satamayacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Genel 2.elde kulaklık satmakta ayrı sıkıntı. Simon dedi: Ekosistem olmus oluyor. Otomatik baglaniyor. Bir de ChatGPT entegrasyonu var. Genişletmek için tıkla... Hmm o zaman diğer markalar gibi ek özellikler çok yok o zaman. Belki NP3 aldıktan sonra bunlardan birini alabilirim.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.757 Çözümler 9 Beğeniler 2.687 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 13:19 #8 Aakons dedi: Genel 2.elde kulaklık satmakta ayrı sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Kaldı kaldı o elimde, çok tatsız oldu gerçekten ya. Dışarıdan silikon bulmaya çalışacağım uyması için, nereden bulunur bilmiyorum ama.
Aakons dedi: Genel 2.elde kulaklık satmakta ayrı sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Kaldı kaldı o elimde, çok tatsız oldu gerçekten ya. Dışarıdan silikon bulmaya çalışacağım uyması için, nereden bulunur bilmiyorum ama.