Epeydir kullaniyorum. Bu fiyata rakipsiz bence. Ben aldigimda Anker Soundcore Liberty 4 Pro ile ayni fiyattaydi. Ikisi arasinda kalmistim fakat epey bir arastirmadan sonra bunun bana daha uygun oldugunu dusundum ve pisman degilim kesinlikle.
Artilari:
Ses kalitesi gercekten cok iyi.
Uygulamasi harika. Size bir test yaparak ozel ses profili olusturuyor ve ondan sonra cok daha iyi oluyor bence.
Ses siddeti cok iyi. Ben son seste dinlemeyi seven birisi olarak cogu zaman son sese alamiyorum artik cok yuksek oldugu icin.
Cok hafif ve rahat.
Baya estetik duruyor.
Sarji bittiginde gunu kurtarmak isterseniz cok kisa sarjla budlar direkt doluyor.
Kutusu da cok guzel duruyor ve kablosuz sarj olabiliyor.
Eksileri:
Diger kullandigim kulakliklar kadar kulagi iyi tutmuyor. Arada dusecekmis gibi hissettigimden bastirmak zorunda kaliyorum. Benim kulagimdan da kaynakli olabilir.
Sensorleri biraz kotu algiliyor. Ben bu sorunu sadece sol buds da yasiyorum. Hani kulakta olup olmadigini anlayan sensorlar var ya. Ona gore ANC veya seffaf mod calisiyor o budsda. Arada sirada sag kulagimda ANC acik sol kulagimda kapali muzik dinliyorum. Kulakta olarak algilamadigi icin tusu da calismiyor haliyle. Kulagima iyi oturmadigindan da olabilir, benim sol buds arizali da olabilir fabrika cikisindan artik bilemiyorum.
Notr:
Gurultu engelleme ve seffaf modu guzel fakat daha iyi olabilir.
Budsin uzerindeki komut tusu herkesin hosuna gitmeyebilir zira ben alisana kadar zorluk cektim. Bence diger turlu daha iyi. Bu daha ugrastirici.
Full sarjda 21 saat dayaniyor bana. ANC hep acik, ses seviyesi 150 uzerinden 100 de hep.