Yeterli ama şöyle 1 hafta kadar gidecek bir telefon fena olmazdı.

Radyoaktif pillerle ilgili birkaç çalışma gördüm. Ayrıca quantum piller konusunda da test yapan birileri vardı diye hatırlıyorum. Li-on bataryalar birkaç yıl içinde yerini başka bir şeye bırakacaktır.

Bu arada telefonun kamera tasarımı çok kötü.

Arka tasarımı nedense Samsung Galaxy S9-S10 serilerini hatırlattı. Onlarda da böyle bir kamera tasarımı vardı sanki. Açıkçası almaya yetecek kadar param olsa bile almam. Kamera olarak yıl olmuş 2024 hala 4K 30 FPS kamera koyuyorlar. Ön kamerasında da maksimum 1080p 60 FPS video kaydı var mış, standart bir kullanıcı için yeterli ancak neden koyulmasın? Tasarım olarak adamlar kendilerine özgü şeyler yapıyor ona denecek bir şey yok.

Dimensity 7200; Snapdragon 865 ayarında bir yonga, bir tık daha zayıf. Pro takısı ise MediaTek ve Nothing'in ortak geliştirilmesi nedeniyle eklenmiş. Bazı sızıntılarda optimizasyon problemleri yaşandığı için böyle bir iş yapıldığı söyleniyordu. MediaTek'in sitesinde de entegrasyonla ilgili bir şeylerden bahsedilmiş, itiraf gibi. Performansa hiçbir etkisi yok kısaca.
4K 30 FPS çekebilme sebebi ise ISP'si Imagiq 765, 4K'da 60 FPS işleyemiyor.