Nothing Phone (3)'den daha fazla batarya ömrü sunan 10 telefon

Onlar Nothing'i paramparca edecek cihazlar. Bu konudaki telefonlar Phone (3)'e benzer ama daha dusuk mAh kapasitesiyle daha yuksek SoT veren telefonlar. Ornek; S25, iPhone 15, iPhone 17 vs.
Li-ion teknolojisinin kusuru düşük kapasite, cihazların yazılım optimizasyonu günü kurtarıyor.

Silikon karbon bataryalı Xiaomi 17 de ekleyelim listeye tam olsun.
Avrupa'ya 6.300 mAh ile girerken Çin varyantı 7.000 mAh batarya kapasitesi sunuyordu galiba.

vrupa'ya 6.300 mAh ile girerken Çin varyantı 7.000 mAh batarya kapasitesi sunuyordu galiba.
Çin'e farklı yazılım sunuyorlar da Global'de farklı ''pil'' vermelerini pek anlayamıyorum. Belki de değişen altyapıya uyan sensör ve antenler yüzündendir.

Evet. Magic8 Pro disindaki tum cikardiklari cihazlar cop bence.

Bence o da iyi değil ama neyse...
Nova 14 Pro düşündüm kendim için. Sot süresi biraz düşük gibi ama 20 dk da fulleniyor.

Çin'e farklı yazılım sunuyorlar da Global'de farklı ''pil'' vermelerini pek anlayamıyorum. Belki de değişen altyapıya uyan sensör ve antenler yüzündendir.
AB'den dolayı o pil farkı.

Mi 17'nin selfie ve dusuk isik performansi iyi olsaydi iPhone 17 yerine tercih ederdim ama adamlar beceremiyorlar kamera ve yazilim isini. Main kamerada iyi olsalar da hala eksiklikleri mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…