5000mAh fetişi iki marka, al birini vur ötekine. Hiç önermeye gönlüm razı değil şu markaları. Sadece CMF 1 fiyatını hak ediyor diye öneriyorum yalan olmasın.
Benim eleştirim firmalara, sizin tercihlerinizi ve ihtiyaçlarınızı bilemem. Samsung daha piyasa si/c bataryalar yokken bile 7000mah telefon üretmiş bir firma olduğundan şu an yaptığı cimrilik ve gıdım gıdım verdiği teknolojiler beni kızdırıyor. İlla bir örnek lazımsa alttaki ürün 7500mAh @Peter@Aakons
benim eleştirim firmalara, sizin tercihlerinizi ve ihtiyaçlarınızı bilemem. Samsung daha piyasa si/c bataryalar yokken bile 7000MAH telefon üretmiş bir firma olduğundan şu an yaptığı cimrilik ve gıdım gıdım verdiği teknolojiler beni kızdırıyor. İlla bir örnek lazımsa alttaki ürün 7500MAH @Peter@Aakons
Hahahha gidip magic 8 Lite mı attın ciddi misin ya?
Sadece bataryası iyi o kadar. Onun dısında inanılmaz dandik bir ürün. Sağlam değil (öyle olduğunu söyleseler bile) ekran sorunlu, fiyat segmentinde 6 gen 4, kamera iyi değil, yazılım kötü...
Adamlar donanim cimrisi firmaları eleştirmek yerine öneri eleştiriyorlar, efsane zekalar bunlar. Neyse sizin gibiler yüzünden tutupta telefon üreticilerini eleştirecek ayrı bir konu açacak değilim, zaten gelip bu zekalar orada da muhalefet olurlardı.
adamlar donanim cimrisi firmaları eleştirmek yerine öneri eleştiriyorlar, efsane zekalar bunlar. neyse sizin gibiler yüzünden tutupta telefon üreticilerini eleştirecek ayrı bir konu açacak değilim, zaten gelip bu zekalar orada da muhalefet olurlardı.
Donanım cimrisi? Magic 8 Lite'ın donanımı çok mu iyi? Herifler sadece 7500 mAh batarya koymuş o kadar. Bilgin varsa asıl donanım cimrisinin Honor olduğunu görürsün. Tabii varsa.
Adamlar donanim cimrisi firmaları eleştirmek yerine öneri eleştiriyorlar, efsane zekalar bunlar. Neyse sizin gibiler yüzünden tutupta telefon üreticilerini eleştirecek ayrı bir konu açacak değilim, zaten gelip bu zekalar orada da muhalefet olurlardı.
Önerdiğin cihaz dolular dolusu değil ki hoca? Dolular dolusu cihaz önersen neyse diyeceğim de cihazın bir tek bataryası fazla. Şuna 7g4 koysalar SOT 1/3 düşer muhtemelen ki örnekleri var yani. Bir önceki seri 400 serisi öyle. Millet 6000 MAh var ama ona göre yetmiyor diye eleştiriyordu.