P Peter 70 Uzman Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 901 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 959 Yer Queens 21 Haziran 2026 #1 Bu sene yeni CMF olmayacağı belirtildikten sonra (b) serisi adına paylaşımlar başladı.
Ethem Efe 71 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.537 Çözümler 10 Beğeniler 3.271 Yer KKTC | Gazimağusa 21 Haziran 2026 #2 Peter dedi: Bu sene yeni CMF olmayacağı belirtildikten sonra (b) serisi adına paylaşımlar başladı. Genişletmek için tıkla... B serisi hangi klasman oluyor? A serisi vardı sanırım ama bunu bilmiyorum.
Peter dedi: Bu sene yeni CMF olmayacağı belirtildikten sonra (b) serisi adına paylaşımlar başladı. Genişletmek için tıkla... B serisi hangi klasman oluyor? A serisi vardı sanırım ama bunu bilmiyorum.
S Surface Area Üstün Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.348 Makaleler 3 Çözümler 1 Beğeniler 3.614 21 Haziran 2026 #3 Kafasına göre hareket ediyor bu marka, doğru düzgün bir model klasman politikaları yok. Saçmalık...
KS KS P Peter 70 Uzman Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 901 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 959 Yer Queens 21 Haziran 2026 #4 Ethem Efe dedi: B serisi hangi klasman oluyor? A serisi vardı sanırım ama bunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum. İlk cihaz olacak (b) serisi için.
Ethem Efe dedi: B serisi hangi klasman oluyor? A serisi vardı sanırım ama bunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum. İlk cihaz olacak (b) serisi için.
Ethem Efe 71 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.537 Çözümler 10 Beğeniler 3.271 Yer KKTC | Gazimağusa 21 Haziran 2026 #5 Surface Area dedi: Kafasına göre hareket ediyor bu marka, doğru düzgün bir model klasman politikaları yok. Saçmalık... Genişletmek için tıkla... Firmanın olayı o bir bakıma, en azından öyle düşünüyorum. Diğer markalar gibi değil model isimleri.
Surface Area dedi: Kafasına göre hareket ediyor bu marka, doğru düzgün bir model klasman politikaları yok. Saçmalık... Genişletmek için tıkla... Firmanın olayı o bir bakıma, en azından öyle düşünüyorum. Diğer markalar gibi değil model isimleri.
S Surface Area Üstün Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.348 Makaleler 3 Çözümler 1 Beğeniler 3.614 21 Haziran 2026 #6 Ethem Efe dedi: Firmanın olayı o bir bakıma, en azından öyle düşünüyorum. Diğer markalar gibi değil model isimleri. Genişletmek için tıkla... Hayır ondan bahsetmiyorum. CMF'te model isimlendirmesi saçma gidiyor ve bu sene model gelmeyecekmiş. Yani o yan marka sadece tek model için kuruldu görünen o ki. Mesela geçen seneki Phone (3a) Lite'ın da devamı gelmeyecek görünen o ki, niye tek kullanımlık isim kullanıyorlar ki o zaman? En iyisi "Phone - Phone (a) - Phone (a) Pro" olarak her yıl üç model çıkarıp geçmekti. Marka kendi ayağına sıkıyor şu an...
Ethem Efe dedi: Firmanın olayı o bir bakıma, en azından öyle düşünüyorum. Diğer markalar gibi değil model isimleri. Genişletmek için tıkla... Hayır ondan bahsetmiyorum. CMF'te model isimlendirmesi saçma gidiyor ve bu sene model gelmeyecekmiş. Yani o yan marka sadece tek model için kuruldu görünen o ki. Mesela geçen seneki Phone (3a) Lite'ın da devamı gelmeyecek görünen o ki, niye tek kullanımlık isim kullanıyorlar ki o zaman? En iyisi "Phone - Phone (a) - Phone (a) Pro" olarak her yıl üç model çıkarıp geçmekti. Marka kendi ayağına sıkıyor şu an...
Neurotic 8 Uzman Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 628 Çözümler 1 Beğeniler 375 Yer Teyvat 21 Haziran 2026 #7 F/P bataryası 7000mAh üzeri bir cihaz çıkartsınlar bakarız.
MR Hubu 70 Uzman Katılım 15 Mart 2026 Mesajlar 191 Beğeniler 117 21 Haziran 2026 #8 B C D sıra sıra gider.