Peter Deneyimli Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 852 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 883 Yer Queens Bugün 17:30 #1 Bu sene yeni CMF olmayacağı belirtildikten sonra (b) serisi adına paylaşımlar başladı.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.118 Çözümler 9 Beğeniler 2.998 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 17:31 #2 Peter dedi: Bu sene yeni CMF olmayacağı belirtildikten sonra (b) serisi adına paylaşımlar başladı. Genişletmek için tıkla... B serisi hangi klasman oluyor? A serisi vardı sanırım ama bunu bilmiyorum.
Peter dedi: Bu sene yeni CMF olmayacağı belirtildikten sonra (b) serisi adına paylaşımlar başladı. Genişletmek için tıkla... B serisi hangi klasman oluyor? A serisi vardı sanırım ama bunu bilmiyorum.
S Surface Area Üstün Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 2.812 Makaleler 3 Beğeniler 3.133 Bugün 17:32 #3 Kafasına göre hareket ediyor bu marka, doğru düzgün bir model klasman politikaları yok. Saçmalık...
KS KS Peter Deneyimli Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 852 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 883 Yer Queens Bugün 17:33 #4 Ethem Efe dedi: B serisi hangi klasman oluyor? A serisi vardı sanırım ama bunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum. İlk cihaz olacak (b) serisi için.
Ethem Efe dedi: B serisi hangi klasman oluyor? A serisi vardı sanırım ama bunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum. İlk cihaz olacak (b) serisi için.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.118 Çözümler 9 Beğeniler 2.998 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 17:36 #5 Surface Area dedi: Kafasına göre hareket ediyor bu marka, doğru düzgün bir model klasman politikaları yok. Saçmalık... Genişletmek için tıkla... Firmanın olayı o bir bakıma, en azından öyle düşünüyorum. Diğer markalar gibi değil model isimleri.
Surface Area dedi: Kafasına göre hareket ediyor bu marka, doğru düzgün bir model klasman politikaları yok. Saçmalık... Genişletmek için tıkla... Firmanın olayı o bir bakıma, en azından öyle düşünüyorum. Diğer markalar gibi değil model isimleri.
S Surface Area Üstün Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 2.812 Makaleler 3 Beğeniler 3.133 Bugün 17:43 #6 Ethem Efe dedi: Firmanın olayı o bir bakıma, en azından öyle düşünüyorum. Diğer markalar gibi değil model isimleri. Genişletmek için tıkla... Hayır ondan bahsetmiyorum. CMF'te model isimlendirmesi saçma gidiyor ve bu sene model gelmeyecekmiş. Yani o yan marka sadece tek model için kuruldu görünen o ki. Mesela geçen seneki Phone (3a) Lite'ın da devamı gelmeyecek görünen o ki, niye tek kullanımlık isim kullanıyorlar ki o zaman? En iyisi "Phone - Phone (a) - Phone (a) Pro" olarak her yıl üç model çıkarıp geçmekti. Marka kendi ayağına sıkıyor şu an...
Ethem Efe dedi: Firmanın olayı o bir bakıma, en azından öyle düşünüyorum. Diğer markalar gibi değil model isimleri. Genişletmek için tıkla... Hayır ondan bahsetmiyorum. CMF'te model isimlendirmesi saçma gidiyor ve bu sene model gelmeyecekmiş. Yani o yan marka sadece tek model için kuruldu görünen o ki. Mesela geçen seneki Phone (3a) Lite'ın da devamı gelmeyecek görünen o ki, niye tek kullanımlık isim kullanıyorlar ki o zaman? En iyisi "Phone - Phone (a) - Phone (a) Pro" olarak her yıl üç model çıkarıp geçmekti. Marka kendi ayağına sıkıyor şu an...
Neurotic Uzman Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 595 Çözümler 1 Beğeniler 348 Yer Teyvat Bugün 17:57 #7 F/P bataryası 7000mAh üzeri bir cihaz çıkartsınlar bakarız.
MR Hubu Becerikli Katılım 15 Mart 2026 Mesajlar 110 Beğeniler 68 Bugün 18:58 #8 B C D sıra sıra gider.