Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.808 Makaleler 6 Çözümler 8 Beğeniler 11.501 Dün 21:05 #11 Peter dedi: 4A Pro'nun stokları geldiğinde düşer büyük ihtimalle ama en son gördüğü fiyatı görmez yine de. Zaten pek alınası da değil macera biraz. Genişletmek için tıkla... Yani 4B ile fiyatların tekrar eski haline dönme ihtimali var. Hatırlarsanız bir ara 3A serisi zam yemişti, pahalıydı. Sonra bir anda fiyatları düşmeye başladı. Açıkçası yeniden düşeceğini umuyorum; sadece beklemek lazım. Surface Area dedi: AOSP candır - canandır. Hiçbir zaman mağdur olmayacağın yegâne Android kullanıcı arayüzüdür. Umarım Evofone bu hatasından döner. Genişletmek için tıkla... Bir sonraki cihazım (yaklaşık 4-7 sene sonra) Pixel olabilir.
Peter dedi: 4A Pro'nun stokları geldiğinde düşer büyük ihtimalle ama en son gördüğü fiyatı görmez yine de. Zaten pek alınası da değil macera biraz. Genişletmek için tıkla... Yani 4B ile fiyatların tekrar eski haline dönme ihtimali var. Hatırlarsanız bir ara 3A serisi zam yemişti, pahalıydı. Sonra bir anda fiyatları düşmeye başladı. Açıkçası yeniden düşeceğini umuyorum; sadece beklemek lazım. Surface Area dedi: AOSP candır - canandır. Hiçbir zaman mağdur olmayacağın yegâne Android kullanıcı arayüzüdür. Umarım Evofone bu hatasından döner. Genişletmek için tıkla... Bir sonraki cihazım (yaklaşık 4-7 sene sonra) Pixel olabilir.
S Surface Area Üstün Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 2.965 Makaleler 3 Beğeniler 3.299 Dün 21:09 #12 Aakons dedi: Bir sonraki cihazım (yaklaşık 4-7 sene sonra) pixel olabilir Genişletmek için tıkla... Bir sonraki cihazım (en geç 1 yıl sonra) AOSP kullanan bir marka - model olacak, henüz belirleyemedim tabii...
Aakons dedi: Bir sonraki cihazım (yaklaşık 4-7 sene sonra) pixel olabilir Genişletmek için tıkla... Bir sonraki cihazım (en geç 1 yıl sonra) AOSP kullanan bir marka - model olacak, henüz belirleyemedim tabii...
ZCPS21 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.260 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 6.548 Dün 21:16 #13 Satmaz, mecbur indirecekler fiyatı.