Nothing telefonların ikinci el piyasası

Ve buna katiliyorum, Samsung'un arayuzu guzel, hos ama kesinlikle akici falan degil.
Bildirim panelinin acilma animasyonu cok hos mesela S25 ve S26'da deneyimlemistim ama benim A36 sagolsun o animasyonu goremiyorum bile. Cektigim gibi bildirim paneli gelirken donarak geliyor ve animasyonsuz direkt onume geliyor.

CMF Phone (1) bile arayuz akiciliginda iPhone akiciligina ulasan bir cihazdi, saf Android'in faydalari cok.

Harbiden A73 ne kadara gidecekmis? 778G'li Note 10 Pro 1-2 yil oncesine kadar sifir 9-10K'ya vardi. Ayni islemcili telefon o paraya mi gidecekmis simdi.
İşte bunu anlatmaya çalışıyorum. Telefon 7. senesine girecek arkadaş hala bunun yatırım aracı olduğunu satıyor herhalde. Bu telefonları kullanıp çekmeceye atarsın. Kimse senin 6 senelik A73'ünün derdinde değil çünkü, cihaz güncel de değil rakiplerine göre güçlü de değil bir de mis gibi AMOLED yanıkları ve yaşlanmış pil geliyor mis gibi oluyor

CMF ile normal 1 arasındaki fark ne acaba?

Evet zaten normali budur bir telefon icin, eskidikce degeri dusmeli hatta satilmasi fikri kafadan cikmali normal olarak. Telefon bir yatirim araci degildir, olmamali da benim kanaatimce.

Bizim ulkemizde sadece Apple urunleri degerini koruyor o da insanlarin kapitalist duzene tapmasindan dolayi. Yil 2025-2026 oluyor parasi olmayan adam bile aynadan elmayla selfie cekebilmek icin iPhone 11 gibi cagin gerisinde cihazlara 15 bin falan veriyor. 2010 yilinda cikan MacBook Air'ler bile o kadar komik fiyatlarda ki sirf su duzenden dolayi.

Sen demiyor muydun 10 sene sonra satamayınca görürüm sizi diye? @Nop

Ben telefonlarımı evde saklıyorum zaten. Sen kendin satma muhabbetini açıyorsun. Kendinle çelişiyorsun zaten daha neyi savunuyorsun
Gülün gülün, satamayıp elinizde patlayınca da ben gülerim. 10 sene sonra antika diye saklarsınız, evinizde çocuklarınızın oyuncağı olur.

Evet zaten normali budur bir telefon icin, eskidikce degeri dusmeli hatta satilmasi fikri kafadan cikmali normal olarak. Telefon bir yatirim araci degildir, olmamali da benim kanaatimce.
Kullanıldıkça eskiyor zaten, araba gibi değil ki bir telefonun ömrü 4-5 yıldır taş çatlasın 7-8 yıldır onu da ilk kullanıcısında doldurur. Amiral gemisi değilse ömrü direkt 3-4 yıla düşüyor zaten telefonun.

Şu telefonu satınca değer kaybediyor muhabbeti ne zaman biter acaba. Ayrıca bu Nothing'e özel bir şey değil ki? A56 alsak aynı paraya mı satacağız? iPhone cihazlar hariç böyle zaten, tüm cihazlar değer kaybediyor. Androidleri kullanmak için alın, satıp üst modele geçerim diye değil. Belki S serisi cihazlar değerini koruyordur anca o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…