Nova 7 vs Pelta vs Cloud 3 S

Steelseries yazılımı gerçekten çok iyi. Ses yüksekliği Stock şekilde az oluyor genelde. Program yardımıyla baya ses şiddetini yükseltebiliyorsun. Tek eksi yönü, Türkçe olmaması olabilir programın. 7+ alternatif olsun diye önerdim hocam, ben memnunum PS5 3D ses desteği için almıştım zamanında. PC'de de kullanıyorum,memnunum.

@utkuversus hocam sizin deneyiminizi bu konuda bana çok yardımcı olur .
Konuda bahsi geçen ürünlerin hepsini kullanmadım ancak aynı markalardan onlarca kulaklık kullandım.

ROG olarak Delta Quad Dac kullanmıştım. Yazılım kısmı hala aynı rezalette o yüzden ASUS ekipman tavsiye etmiyorum. Çok sıkıntılı çalışıyor.

HyperX kanadında Cloud Alpha, Cloud 2, Cloud 2 Wireless kullandım ve hiçbirinden memnun kalmadım. Cloud 2 Wireless dışındakilerin yazılımı bile olmamasını söylememe gerek yok zaten. HyperX sponsor şişirmesi bir markadır. Ha ürünleri güzel veya kötü yorumu yapmak bana düşmez ancak bir ürüne o kadar para veriyorsak bize sundukları alternatiflerinden iyi olmalı ancak değil.

SteelSeries tarafında Arctis 3 ve Nova 7 deneyimleme şansım oldu. Nova 7'yi hala kullanıyorum. Valorant'ta Immo iken de kullanıyordum . Müthiş rahat bir kulaklık olmasının yanında ses karakteri gerçekten on numara. Haşatı çıkana kadar kullanacağım muhtemelen. Pili biraz eksi yanı ancak çok hissettirmiyor.

Pili benim için çok da sorun değil benim için günde 3 4 saat kullanıyorum haftada 1 şarj çok da sorun olmaz (film falan izlediğimde şarja takarım). Arctis 5'i de geçmişte ben kullandım. Bende çok memnundum taki kablo plastiği yırtılana kadar (makaron uygulamıştım öyle kullanmaya devam ettim). Nova 7 ara ara 6 k civarlarına düşüyor. İndirim bekleyip onu alacağım. Size ve yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.

@utkuversus hocam 7 yemi bakmalıyım 7X'e mi? Kendi sitelerinde böyle bir yazı ve tablo buldum.

@utkuversus hocam Nova'nın dongle'nı direk anakartın Type-C portuna taksam çalışır mı? İlle de ara kabloyu kullanmam şart mı?

Dosya Ekleri

• 1755864728990.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…