Nova Linux nasıldır?

3996

Başarılı
Zorin OS kullanıyorum memnunum ama meraktan denemeyi düşünüyorum. Küba menşeli bir dağıtım, sizce kurmaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zorin OS kullanıyorum memnunum ama meraktan denemeyi düşünüyorum. Küba menşeli bir dağıtım, sizce kurmaya değer mi?

Nova 2.1 sürümü Ubuntu 10.04 LTS temel alınarak geliştirilmiştir. Amaç Küba'nın Windows'a olan bağımlılığını azaltmaktır

Kaynak: Wikipedia

Distro 2. Manjaro faciası olacakmış gibi duruyor. Guano de kullanıyor ama paket ismi ne olduğunu bilmediğimden kurulum yönergesini bilmiyorum. Paket ismi ile Debiana yüklenebilir. Onun dışında Debian dan bir farkı yok.

Manjaro kötü bir distro değil.

Zararları yararlarından fazla olan bir distrodur kendisi.

Hocam avaraj kullanıcının en beğeneceği Arch tabanlı dağıtım. Ayrıca Manjaro'yu kullanırken bir sorun ile karşılaşmadım. Ancak web Site'lerini yenilememesi falan o sıkıntı.

Hocam avaraj kullanıcının en beğeneceği Arch tabanlı dağıtım. Ayrıca Manjaro'yu kullanırken bir sorun ile karşılaşmadım. Ancak web Site'lerini yenilememesi falan o sıkıntı.
Arch tabanlı en uygun distro olarak endavour os var, manjaronun tek hatası sertifika yenilememeleri değil sistemde aşırı fazla çökme yapan bir distro, buguntu sistemler daha az çökmüştür.

Arch tabanlı en uygun distro olarak endavour OS var, Manjaro'nun tek hatası sertifika yenilememeleri değil sistemde aşırı fazla çökme yapan bir distro, buguntu sistemler daha az çökmüştür.

Manjaro'da ortalama 1 ayda bir güncelleme yapıldığında sorun olmuyor.

Ek: Endavour en sevmediğim Linux dağıtımı.

Arch tabanlı en uygun distro olarak endavour OS var, Manjaro'nun tek hatası sertifika yenilememeleri değil sistemde aşırı fazla çökme yapan bir distro, buguntu sistemler daha az çökmüştür.

Arch tabanlı en iyi dağıtım Arch'tır. Gerisine gerek yok bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…