Qilin Uzman Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 446 Çözümler 2 Beğeniler 260 6 Eylül 2024 #11 Fueren dedi: Arch tabanlı en iyi dağıtım Arch'tır. Gerisine gerek yok bile. Genişletmek için tıkla... O öyle de ilk defa gelen archa öcüymüş gibi yaklaştığından dolayı o distroyu örnek verdim.
Fueren dedi: Arch tabanlı en iyi dağıtım Arch'tır. Gerisine gerek yok bile. Genişletmek için tıkla... O öyle de ilk defa gelen archa öcüymüş gibi yaklaştığından dolayı o distroyu örnek verdim.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.353 Yer Denizli 6 Eylül 2024 #12 Qilin dedi: O öyle de ilk defa gelen archa öcüymüş gibi yaklaştığından dolayı o distroyu örnek verdim. Genişletmek için tıkla... CachyOS iyidir.
Qilin dedi: O öyle de ilk defa gelen archa öcüymüş gibi yaklaştığından dolayı o distroyu örnek verdim. Genişletmek için tıkla... CachyOS iyidir.
Qilin Uzman Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 446 Çözümler 2 Beğeniler 260 6 Eylül 2024 #13 AMG GOAT dedi: CachyOS iyidir. Genişletmek için tıkla... Çoğu şeyi base archta yapabiliyorsun, en son cachy kernel performans olarak kötüydü düzeldiyse kullanılabilir. Kendi açımdan nix en iyisi, Arch ve tabanlı dağıtımlar günlük kullanım ve basit kullanıcı içindir.
AMG GOAT dedi: CachyOS iyidir. Genişletmek için tıkla... Çoğu şeyi base archta yapabiliyorsun, en son cachy kernel performans olarak kötüydü düzeldiyse kullanılabilir. Kendi açımdan nix en iyisi, Arch ve tabanlı dağıtımlar günlük kullanım ve basit kullanıcı içindir.