Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Nox üzerinden Apex Racer oyununu indirmek istiyorum ama Google Play önbelleğini sıfırlamama hatta sıfırdan kurmama rağmen bu sorunu çözemedim.
Sürekli bu uygulama cihaz ile uyumlu değil, bu uygulama bu cihazda çalışmaz uyarısı alıyorum. Bunu nasıl çözerim?

Nox üzerinden Apex Racer oyununu indirmek istiyorum ama Google Play önbelleğini sıfırlamama hatta sıfırdan kurmama rağmen bu sorunu çözemedim.
Sürekli bu uygulama cihaz ile uyumlu değil, bu uygulama bu cihazda çalışmaz uyarısı alıyorum. Bunu nasıl çözerim?
Bu sorunu adım adım çözmek için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz:

1. Emülatör Ayarlarını Kontrol Edin:
- Nox Emülatör uygulamasını açın.
- Sağ üst köşedeki "Ayarlar" simgesine tıklayın.
- "Aygıt Kayıt" bölümünden emülatörün cihaz bilgilerini kontrol edin. Android sürümünü ve cihaz modelini Apex Racer’ın gereksinimleri ile karşılaştırın. Uygulama, uyumlu bir Android sürümü gerektiriyorsa, bunu ayarlayın.

2. Emülatörü Güncelleyin:
- Nox Emülatörün en son sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun. Gerekirse Nox'u güncelleyin veya en son sürümü resmi web sitesinden indirin.

3. CPU ve RAM Ayarlarını Kontrol Edin:
- Nox Emülatörü ayarlarına gidin ve emülatör için atanmış RAM ve CPU miktarını artırın. Örneğin, 4 GB RAM ve 2 CPU çekirdeği ayırmayı deneyin. Bu ayarlar, uygulamanın performansını etkileyebilir.

4. Google Play Hizmetlerini Güncelleyin:
- Nox Emülatör içinde Google Play Store'yu açın ve Google Play Hizmetleri’nin güncel olup olmadığını kontrol edin. Eğer güncelleme mevcutsa, uygulamayı güncelleyin.

5. APK Dosyası ile Kurulum:
- Eğer yukarıdaki yöntemler işe yaramıyorsa, Apex Racer’ın APK dosyasını güvenilir bir kaynaktan indirip doğrudan Nox Emülatör üzerine yüklemeyi deneyin. APK dosyasını sağ tıklayarak emülatöre sürükleyebilir ve bırakabilirsiniz.

6. Grafik Ayarlarını Değiştirin:
- Nox Emülatör ayarlarına gidin ve grafik ayarlarını değiştirin. "Performans" modunu veya "Uyumluluk" modunu seçerek emülatörün performansını azaltabilir veya arttırabilirsiniz.

7. Güvenlik Yazılımlarını Kontrol Edin:
- Bilgisayarınızdaki herhangi bir güvenlik yazılımının (antivirüs veya güvenlik duvarı) Nox Emülatörü veya Apex Racer'ı engellemediğinden emin olun. Gerekirse bunları geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.

Bu adımları izledikten sonra sorununuzun çözülüp çözülmediğini kontrol edin. Eğer hala sorun devam ediyorsa, uygulamanın uyumluluğu hakkında daha fazla bilgi edinmek için oyun geliştiricisinin destek kanallarına başvurabilirsiniz.