20951

Uzman
Windows 11 LTSC 2024 kurmaya çalışıyorum. ISO'yu NTLite üzerinden biraz modifiye ettim. Microsoft Edge kaldırdım, ufak debloatlar yaptım, yeni tema, cursorlar ekledim. Ancak sanal makine üzerinden denemek istediğimde bu ekranda takılı kalıyorum.

20260301_175119.webp

"Sonraki" tuşuna bastığımda "lütfen bekleyin" diyor, sonra restart atıp aynı ekrana düşüyor. Bu döngüde sıkıştım kaldım...

Bir komut vardı tam hatırlamıyorum, içinde sysprep içeriyordu; komutu girince administrator hesabında masaüstüne geldi ama açıp kapatınca yine aynı ekrana attı. Bence ISO'da problem yok çünkü sistem bileşenlerine dokunmadım. Sadece tema ve debloat. Aynı zamanda 1 kere de mavi ekran aldım.

20260301_172201.webp

Kendi bilgisayarıma kursam çalışır mı? Test için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 LTSC 2024 kurmaya çalışıyorum. ISO'yu NTLite üzerinden biraz modifiye ettim. Microsoft Edge kaldırdım, ufak debloatlar yaptım, yeni tema, cursorlar ekledim. Ancak sanal makine üzerinden denemek istediğimde bu ekranda takılı kalıyorum.

Eki Görüntüle 230190

"Sonraki" tuşuna bastığımda "lütfen bekleyin" diyor, sonra restart atıp aynı ekrana düşüyor. Bu döngüde sıkıştım kaldım...

Bir komut vardı tam hatırlamıyorum, içinde sysprep içeriyordu; komutu girince administrator hesabında masaüstüne geldi ama açıp kapatınca yine aynı ekrana attı. Bence ISO'da problem yok çünkü sistem bileşenlerine dokunmadım. Sadece tema ve debloat. Aynı zamanda 1 kere de mavi ekran aldım.

Eki Görüntüle 230192

Diski bölün böldüğünüz bölümde gerçek PC'de test edin.

Eki Görüntüle 230190

Eki Görüntüle 230192

Bu tur modlama yaparken ilk sanalda deneyin.
LTSC yaptıgın XML de ilk hizmetler kısmında degişiklik yapmayın.
Sahsi tahminim ya reseurces veya web klasoru degiştirdiysen ilk bunlara bakın.
Tema orijinal reseurces kullan, bence sıkıntı buradan.

Bu tur modlama yaparken ilk sanalda deneyin.
LTSC yaptıgın XML de ilk hizmetler kısmında degişiklik yapmayın.
Sahsi tahminim ya reseurces veya web klasoru degiştirdiysen ilk bunlara bakın.
Tema orijinal reseurces kullan, bence sıkıntı buradan.

Web klasörü değiştirdim. Yeni arka pşanşar vs. ve dğier temaları aildim kullanmadım için.

İlk XML sablonu olustur bence.
3 mod var, oyun, hafif, gizlilik. Bunlardan basla.
Bunları saglamlastırmadan tema vs işine girme.
Bunlarda deneme yanılma ile bulursun ya da NTLite hazır sablon kullan, daha once saglamlıgı teyit edilmiş.

Yanlış forumda cozum arıyorsun aynı zamanda, tnctr de trby, mahmutf7, benuslu11, kinghaze, mrrush, forjest, ademgumus, delipetro06, aynı zamanda Hüseyin UZUNYAYLA (OGNİTORENKS) hoca. İlk aklıma gelenler.
Modlamada en iyi cevap tnctrdir.
Bunlardan yardım iste, sablon için patta Hüseyin hocanın konusu var.

Son düzenleme: