Makaleler
6
8 gen 3 çipe sahip en ucuz cihazlardan biri. Eğer amacınız oyun ise bu modeli Honor 400 Pro ve POCO F7 Pro'ya göre tercih edebilirsiniz.

Screenshot_20260406_161636_Akake.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
İçinde çok iyi bir oyun eklenti desteği var. PUBG Mobile'de normal şartlarda ban bile sayılabilecek özellikleri var. Genshin Impact gibi ağır oyunlarda FPS arttırma yapılabilir. Tetik tuşları ve ekran altı kamera desteği de daha iyi bir oyun deneyimi sağlıyor. Ancak tetik tuşları köşeye fazla yakın olduğu için ben pek alışabileceğimi düşünmüyorum. Büyük bir elim olduğu için tetiş tuşunlerına basmak için parmaklarımı çok bükülmüş şekilde tutmam gerekiyor. Fana sahip olması rakiplerine nazaran bir artı diyemem çünkü rakipleri çok daha verimli çip kullanıyor. Mesela bunda 8 gen 3 varken F8 Pro'da 8 elite kullanılıyor.

Son düzenleme:
Bu telefonların güncelleme desteği nasıl? Samsung gibi 5-6 yıl güncelleme desteği veriyorlar mı yoksa Honor gibi 3 yıla telefonu şutluyorlar mı?

3 sene öncenin çipine Qualcomm olsa bile bu kadar para vermezdim; tek çekirdek olarak selefine göre iyi bir geliştirme de getirmemişti. Bence F8 Pro, 15t Pro gibi cihazların albenisi daha çok.