Relapse 24

Üstün
Yer
Antalya
Numaramı değiştirmeyi düşünüyorum. Daha önce hiç böyle bir işlem yapmadığım için gözden kaçırabileceğim şeyler vardır diye konu açmak istedim. Numara değiştirmeden önce veya sonrasında mutlaka yapılması gerekenler nelerdir? Bankalar, E-Devlet, WhatsApp, sosyal medya ve diğer hesaplar konusunda dikkat etmem gereken noktalar varsa yazabilir misiniz?

Teşekkürler.

Numaranızı bir süre kapatmayın; zamanla ihtiyacınız oldukça erişebilmeniz yeterli. Kendi kendine kapanıncaya kadar faturasız olarak beklesin. Bu zaman içinde ihtiyacınız oldukça SMS'lere bakarsınız.

Numaramı değiştirmeyi düşünüyorum. Daha önce hiç böyle bir işlem yapmadığım için gözden kaçırabileceğim şeyler vardır diye konu açmak istedim. Numara değiştirmeden önce veya sonrasında mutlaka yapılması gerekenler nelerdir? Bankalar, e-Devlet, WhatsApp, sosyal medya ve diğer hesaplar konusunda dikkat etmem gereken noktalar varsa yazabilir misiniz?

Teşekkürler.

Hocam ben telefonda ve bilgisayarda sık kullandığım siteleri uygulamaları tek tek değiştirmiştim özellikle bankaları değiştirin sonradan çok uğraştırıyorlar.