Numaramı kimin aradığını nasıl öğrenirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan truth
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 196

truth

Becerikli
1 saat içerisinde 4 defa farklı numaradan arandım 5 dakika arayla.
Getcontact kullanmak istemiyorum kişisel veri nedeniyle.
Arayan numaraların kime veya hangi kuruma ait olduğunu öğrenebilmemin bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani SMS ücretli olarak var evet ama hat sahibi kimse o çıkar. İçiniz rahat değilse polise verin numarayı araştırsınlar.

https://www.webtekno.com/ucretsiz-numara-sorgulama-nasil-yapilir-h80097.html

Sorgular işe yaramıyor, Vodafone kullanıcısı olarak sorguladığımda ise "gizli kalmasını istemektedir" uyarısı çıkıyor.
Beni arayan numaraların kurumsal olduğunu tahmin ediyorum, +90 ile başlıyor ama normal biri arasa spama düşmez.

O zaman dolandırıcıdır, engelle geç. Beni her arayanı dikkate alsam karakoldan çıkamam.

O zaman dolandırıcıdır, engelle geç. Beni her arayanı dikkate alsam karakoldan çıkamam.

Engelledim de olay o değil.
Getcontact'a baktığın zaman isimlerde kurumsal bir isim yazar, seni bankalardan bile arayanı görebilirsin.

Engelledim de olay o değil.
Getcontact'a baktığın zaman isimlerde kurumsal bir isim yazar, seni bankalardan bile arayanı görebilirsin.

Genelde kurumsal ise zaten Xiaomi, iPhone, Samsung algılar. Kişisel kullanım ise numara yazar 0850 aradiysa reklamci dolandırıcıdir. +90 aradiysa kişiseldir.

Genelde kurumsal ise zaten Xiaomi, iPhone, Samsung algılar. Kişisel kullanım ise numara yazar 0850 aradiysa reklamci dolandırıcıdir. +90 aradiysa kişiseldir.

Kurumsallar bile artık +90'a geçti.
O yüzden diyorum getcontact kullanmadan kim olduklarını nasıl öğrenebilirim diye.

İnternette bu tip siteler var. Kullanıcılar, arandığı numarayı girip hakkında yorum yazabiliyorlar. Bir şey bulabilirseniz, şimdilik en eforsuz yöntem bu. Operatörlerin ücretli hizmetleri de var ama eğer kullanıcı numarasının rehberlerde olmasına izin vermediyse, para verseniz dahi kim olduğuna erişemiyorsunuz.

Bir bakayım, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…