Numaramı nereden buldular?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cansaglicak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 237

cansaglicak

Uzman
Kolay gelsin, merhaba. Ben geçtiğimiz günlerde yeni bir numaraya geçmiştim. Az önce +90 232 900 11 97 numaralı biri aradı ve web ile ilgili bir konuda ilgilenip ilgilenmediğimi sordu. İlgilenmiyorum dedim ama sanırım konuşma kesildi (malum, oturduğum yerde hatlar sıkıntılı). Bu ne anlama geliyor? Numaramı nereden bulmuş olabilirler? Bu numarayı resmi kurumlar dışında hiçbir yerde kullanmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el numara almış olabilirsin. Numara için para ödedin mi çünkü 0 numaralar çok ucuz değil. Ücretsiz aldıysan muhtemelen 2. el olabilir. Daha önce kullanılan numaralar belirli bir süre geçtikten sonra tekrar satışa sunuluyor sanırım.

Numaralar iptal olup yeni kullanıcılara sıfır diye satılabiliyor. Spam arama engellemeyi açarsanız sorun cozulecektir.

Numaralar iptal olup yeni kullanıcılara sıfır diye satılabiliyor. Spam arama engellemeyi açarsanız sorun cozulecektir.
Evet bir süre sonra iptal edilen numaraları satıyorlar sanırım. Bu yüzden 0 numara alırken fiyat çok ucuz değil.

Bazen bazı dükkanların camlarında görüyorum yeni hat bedava diye, yanlış hatırlamıyorsam böyle yazıyordu. Muhtemelen 2. el numaradır yani daha önce birisi kullanmış ve sonra iptal etmiş. İptal ettikten sonra belirli süre geçince tekrar satışa sunuluyor diye biliyorum.

Aslında hat bedava doğru ama o hatta numara eklemek paralı.

Numaralar eskiden kişiye özeldi şimdi özel değil halka açık çok düşünmemek gerek.

Google kullanın 3. taraf uygulamalar yerine spam için.

Hocam Türkiye'de bunu sorman biraz garip gibi. (Herhangi bir uygulamada hesabını doğrularken) Tc'nin bir rakamı bile yanlış olduğunda direk bu yanlış diye sana nereden söylüyorlarsa oradan. Şu ana kadar ulaşmadıkları diğer numaralara ulaşıyorlar. Devlet bildiğim kadarıyla bunlara bunları sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…