Nedense bende hiçbir problem yapmıyor.
Admiral GPU kullanıyorum diye mi acaba?

Galiba RTX 5000 toz kondurmak için, her AMD fanboy bir driver konusu açıyor.
AMD'yi gömsem okumadan like atardınız, NVDIA'nın kusurundan bahsedince niye rahatsız oluyorsunuz?

İnceleyin bakalım açtığım konuyu. AMD fanı birisi böyle bir konu mu açar? Gerçekten şaka gibisiniz. Esas bu verdiğiniz cevapla sizin NVDIA fanı olduğunuzu düşünüyorum.

Sanirim herkes farkli problem yasiyor. ( ya da yasamiyor 😺) Ben de 580+ ta tarayicida render problemleri ve alt tab da uzun bekleme suresi sorunu ile karsilasmistim. 577'de olmuyor bu sorunlar.

Sadece performans sorunu değil. Son sürücülerin ekran titremesi, kararma, çökme, çalışmayı durdurma gibi pek çok sorunu var. Reddit'de her sürümün konusundaki yorumları inceleyebilirsiniz. Ayrıca adam 5060TI kullandığını yazmış, testini yapıp paylaşmış, eleman gelip AMD fanboyu falan yazmış. Kininizi başka yerde kusun. Yormayın milleti.

Geçen bu konu hakkında uzun mesaj attım ne yazık ki sildi moderatör, sen okumuştun zaten bu tarz sorunlar her oyunda veya her sistemde aynı olamaz, yani yine aynı hatayı yapıyorsunuz. Bu forumda çok fazla görüyorum muhtemelen sorun yaşayan arkadaşlar burada şansa toplanmış. Son sürücü bende daha stabil çalışıyor ama yine de son sürümü kullanın diyemem çünkü driver meselesi kişisel bir meseledir. Ortak sorunlar her zaman olur, o zaman eski sürücüye geçersin.

Sen kendi sisteminde Rainbow'da FPS sorunu yaşayabilirsin dostum ama bunu ben ya da başkası yaşamaz bunu anlatmak istiyorum, bak testleri koydum aşağıya her zaman genele vurarak yapılır bu hesaplar, 1 oyunda FPS düşürür 10 oyunda FPS yükseltir. Eski sürüme dönmek 1 hata için 10-20 yenilik kaçırmak demektir. Bu testlere bakarak da son sürücüyü kurun demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın, ben geçen mesajımda söyledim zaten 577.00'de ben sorun yaşıyorum sen yaşamıyorsun son sürümde ben stabilim sen değilsin. Bu tartışmanın yapılması bile absürt geliyor.

Testleri yaptığı kart bile sonucu etkiliyor, RTX 5000'de daha iyi son sürücüler mesela.

Eki Görüntüle 186065

Eki Görüntüle 186066

Eki Görüntüle 186067

Eki Görüntüle 186068

Eki Görüntüle 186069
Size katılıyorum. Forumda tek bir oyun veya 2 oyunda kendisine göre sorun yaşayanlar sürücünün sorunlu olduğunu söylüyorlar.

4070 ile ray tracing hariç pek çok güncel ve 2-3 yıllık oyunları kimi zaman dlss swapper ile dlss 4 performans + fg açık oynuyorum. Hiç sorun yaşamadım.

Hayır bu yazdığım 3. Mesaj olacak ama tekrar yazacağım; 32 yaşındayım Nvidia sürücüleri ile ilgili hiç bir sorun yaşamadım. 2003-2004 yılından beri Nvidia kullanıyorum abartısız ve o ilk 2003teki PC memlekette evimde duruyor tüplü monitör ile halen de çalışır durumda..

Size katılıyorum. Forumda tek bir oyun veya 2 oyunda kendisine göre sorun yaşayanlar sürücünün sorunlu olduğunu söylüyorlar.

4070 ile ray tracing hariç pek çok güncel ve 2-3 yıllık oyunları kimi zaman dlss swapper ile dlss 4 performans + fg açık oynuyorum. Hiç sorun yaşamadım.

Hayır bu yazdığım 3. Mesaj olacak ama tekrar yazacağım; 32 yaşındayım Nvidia sürücüleri ile ilgili hiç bir sorun yaşamadım. 2003-2004 yılından beri Nvidia kullanıyorum abartısız ve o ilk 2003teki PC memlekette evimde duruyor tüplü monitör ile halen de çalışır durumda..
Hocam onca forumda açılan konular, benim kişisel deneyimim veya şu an açtığım konu altına atılan yorumlar yalan mı? Bunu mu kastediyorsunuz? Sırası ile 581.08, 581.15, 581.29 ve 577 sürücülerini kullandım. Hiçbirinde ciddi bir sorun ben de yaşamadım. Ancak alt tab sorunu ve FPS kaybı yaşadığımı sürücü 577'ye geçerek fark ettim ve bunu sizlerle paylaştım. Siz mesela benim gibi iki farklı sürümü sırayla deneyip farkı gözlemlediniz mi?

Beni yanlış anlamayın sizde de kesinlikle bu denli bir FPS farkı olacak gibi bir söylemde bulunmuyorum. Sadece kendi deneyimimi paylaşıyorum. Bir diğer konu bir arkadaş geliyor AMD fanı diyor, siz gelip kendi deneyimlerimi çürütecek argümanlar ileri sürüyorsunuz. Sizin bir sorun yaşamamanız ya da iki sürücü arasında bir fark görmemeniz benim fikrimi değiştirebilir mi sizce?

Yaptığım testler ve sonuçları ortada. Anlayışınız için teşekkür ediyorum.

Beni yanlış anlamayın sizde de kesinlikle bu denli bir FPS farkı olacak gibi bir söylemde bulunmuyorum. Sadece kendi deneyimimi paylaşıyorum. Bir diğer konu bir arkadaş geliyor AMD fanı diyor, siz gelip kendi deneyimlerimi çürütecek argümanlar ileri sürüyorsunuz. Sizin bir sorun yaşamamanız ya da iki sürücü arasında bir fark görmemeniz benim fikrimi değiştirebilir mi sizce?

Yaptığım testler ve sonuçları ortada. Anlayışınız için teşekkür ediyorum.
Estağfurullah ben sizin deneyiminizi yalanlamak, çürütmek veya saldırmak niyetinde hiç değildim. Aslında yazdığım yorum sizin konunuzdan ziyade kendi deneyimi ile alakalıydı. Hatta bir şeyi de itiraf edeyim; çoğu kişiye ciddi indirime girmediği sürece 9070 XT önermiyorum ama o kart çıkmadan önce çok heyecanlanmıştım ve videocardz.com gibi sitelerden daha çıkmadan bütün sızıntıları vs. takip etmiştim. Nvidia'ya o kadar bağlanmışım ki 1 hafta bile mesela birisinden ödünç alıp AMD kullanmak istemiyorum. Nvidia'nın bana göre olan sorunsuzluğu bazen benim rasyonel düşünmemi dahi engelliyor diyebilirim.

Estağfurullah ben sizin deneyiminizi yalanlamak, çürütmek veya saldırmak niyetinde hiç değildim. Aslında yazdığım yorum sizin konunuzdan ziyade kendi deneyimi ile alakalıydı. Hatta bir şeyi de itiraf edeyim; çoğu kişiye ciddi indirime girmediği sürece 9070 XT önermiyorum ama o kart çıkmadan önce çok heyecanlanmıştım ve videocardz.com gibi sitelerden daha çıkmadan bütün sızıntıları vs. takip etmiştim. NVIDIA'ya o kadar bağlanmışım ki 1 hafta bile mesela birisinden ödünç alıp AMD kullanmak istemiyorum. NVIDIA'nın bana göre olan sorunsuzluğu bazen benim rasyonel düşünmemi dahi engelliyor diyebilirim.

Kısacası:

NVIDIA candır, AMD bir heyecandır.