Geçen bu konu hakkında uzun mesaj attım ne yazık ki sildi moderatör, sen okumuştun zaten bu tarz sorunlar her oyunda veya her sistemde aynı olamaz, yani yine aynı hatayı yapıyorsunuz. Bu forumda çok fazla görüyorum muhtemelen sorun yaşayan arkadaşlar burada şansa toplanmış. Son sürücü bende daha stabil çalışıyor ama yine de son sürümü kullanın diyemem çünkü driver meselesi kişisel bir meseledir. Ortak sorunlar her zaman olur, o zaman eski sürücüye geçersin.
Sen kendi sisteminde Rainbow'da FPS sorunu yaşayabilirsin dostum ama bunu ben ya da başkası yaşamaz bunu anlatmak istiyorum, bak testleri koydum aşağıya her zaman genele vurarak yapılır bu hesaplar, 1 oyunda FPS düşürür 10 oyunda FPS yükseltir. Eski sürüme dönmek 1 hata için 10-20 yenilik kaçırmak demektir. Bu testlere bakarak da son sürücüyü kurun demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın, ben geçen mesajımda söyledim zaten 577.00'de ben sorun yaşıyorum sen yaşamıyorsun son sürümde ben stabilim sen değilsin. Bu tartışmanın yapılması bile absürt geliyor.
Testleri yaptığı kart bile sonucu etkiliyor, RTX 5000'de daha iyi son sürücüler mesela.
Eki Görüntüle 186065
Eki Görüntüle 186066
Eki Görüntüle 186067
Eki Görüntüle 186068
Eki Görüntüle 186069