NVIDIA 5060 ve 5060 Ti sızdırıldı iddiası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hydrogen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 463
  • Etiketler Etiketler
    nvidia

Laptop kaç inç? Özellikle 27 inç monitör kullanan arkadaşlar bu durumdan rahatsız oluyor. Küçük ekranda pikseller çok yoğun olduğu için rahatsız etmemiş olabilir.

Laptop kaç inç? Özellikle 27 inç monitör kullanan arkadaşlar bu durumdan rahatsız oluyor. Küçük ekranda pikseller çok yoğun olduğu için rahatsız etmemiş olabilir.
15.6 inç ayrıca hocam tabi ki 27 inç monitörde rahatsız olurlar. 27 inç 1080p için büyük bir ekran.

15.6 inç ayrıca hocam tabii ki 27 inç monitörde rahatsız olurlar. 27 inç 1080p için büyük bir ekran.

15.6 inç çok küçük kalıyor. Rahatsız olmamanız normal. Ben hem 24 inç 1080p hem de 27 inç 1440p kullandım. FSR çoğu oyunda rahatsız etti beni. Konusunu da açmıştım çoğunluk FSR'ın görüntüyü bozduğunu söyledi.

Anladım hocam teşekkürler bilgileriniz için. Ben FSR'dan başka seçenek görmüyorum oyunlarda. GTX 1650'nin desteklediği FPS artırmaya yarayan FSR'dan başka hangi teknolojiler var hocam?

AMD çekildi diye adamlar resmen kartların segmentini düşürmüşler. 5070 5060 gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…