GPU Tweak III için sitesinde v2.0.6.1 sürümünü indirirseniz 591.44 güncellemesiyle çalışacaktır. Fakat Armoury Crate için hala güncelleme getirmediler. En temizi stabilite sağlanana kadar bir önceki NVIDIA sürücüsünü NVIDIA App üzerinden tekrar yüklemek.
NVIDIAnın forumlarından takip ettiğim kadarıyla Asus yeni bir GPU Tweak çıkartıp sorunu çözmüş (beta versiyon sanırsam) ama bazı kullanıcılar sorunun hala devam ettiğini de söylüyor.
NVIDIA'nın forumlarından takip ettiğim kadarıyla ASUS yeni bir GPU Tweak çıkartıp sorunu çözmüş (beta versiyon sanırsam) ama bazı kullanıcılar sorunun hala devam ettiğini de söylüyor.
GPU Tweak III için sitesinde v2.0.6.1 sürümünü indirirseniz 591.44 güncellemesiyle çalışacaktır. Fakat Armoury Crate için hala güncelleme getirmediler. En temizi stabilite sağlanana kadar bir önceki NVIDIA sürücüsünü NVIDIA App üzerinden tekrar yüklemek.
Genelde sorun programın açılmasında değil de sürücüden dolayı GPU görmemesindeydi. GPU Tweak III v2.0.6.1 stabil versiyon zaten, beta ile uğraşmanıza gerek yok. Al Suite 3 için güncelleme var mı? Esas onu kontrol etmek lazım.
NVIDIA'nın forumlarından takip ettiğim kadarıyla ASUS yeni bir GPU Tweak çıkartıp sorunu çözmüş (beta versiyon sanırsam) ama bazı kullanıcılar sorunun hala devam ettiğini de söylüyor.
Genelde sorun programın açılmasında değil de sürücüden dolayı GPU görmemesindeydi. GPU Tweak III v2.0.6.1 stabil versiyon zaten, beta ile uğraşmanıza gerek yok. Al Suite 3 için güncelleme var mı? Esas onu kontrol etmek lazım.
GPU sürücüsünden olduğu için onları önemsememişler ama GPU Tweak III ile aynı dosyayı kullanmasının yanı sıra Armoury Crate'in de RGB'li ekran kartları için Lighting Service kullanması sebebiyle çakışma olmasını ya hesaba katmadılar ya da şimdilik önemsemiyorlar. Ben 581.80'e geri döndüm, hala ondayım.
GPU sürücüsünden olduğu için onları önemsememişler ama GPU Tweak III ile aynı dosyayı kullanmasının yanı sıra Armoury Crate'in de RGB'li ekran kartları için lighting service kullanması sebebiyle çakışma olmasını ya hesaba katmadılar ya da şimdilik önemsemiyorlar. Ben 581.80'e geri döndüm, hala ondayım.
Ben son 2 aydır ARGB problemi çekiyorum bu programda format atsamda düzelmiyor Thermalright Phantom spirit 120 SE ARGB soğutucunda ARGB bir devreye giriyor bir girmiyor bazen sistemi yeniden başlatınca devreye giriyor çıldıracağım resmen düzeldi gibi oluyor ama düzelmiyor.