NVIDIA 616.56 sonrası kullanıcılar ekranın yanıp söndüğünü bildirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan The Nox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 320
  • Etiketler Etiketler
    nvidia
Bunlar altın değerinde arşivler… Bugünlere kadar çok iyi saklamışsın. Keşke ben de zamanında tutabilseydim, benimkilerin neredeyse tamamı yok oldu. ForceWare ismini görünce bile hâlâ tüylerim diken diken oluyor. Bugün DLSS 5 konuşuyoruz, nereden nereye…

3DMark 01, 03, 05, 06… O dönem forumlar skor karşılaştırmalarından geçilmezdi. Herkes sistemini kurup benchmark sonuçlarını paylaşıyor, milim milim skor kovaliyordu.

2004 klasörü mü? O yılda forumun yarısı bile yoktu. XP crack bile varmış. Malum, o dönem bir kod vardı, onu yapıyorduk ama sanırım Service Pack güncellemelerini almıyordu. Flash Player üzerinden DarkOrbit oynardık, sayısız anı var bu arşivlerde. Gerçekten müthiş bir dönem.

Yahu alayı hala duruyor, ATI RADEON 9550 PRO'nun ABIT versiyonu vardı, soğutması iyi, onu kullandığımın sürücüsünü bulamadım.

Saklamaya devam ediyorum, işte bir halta yarayacağı da yok, daha neler neler var da?

MP3 olarak ilk indirdiğim MP3 Metallica - Fuel 56k modem ile 3 küsür saate inmişti, 5 MB'lık parça. O bak aklımdadır, unutmam, sene 1999.

Şu an forumdaki en eski PC ve internet kullanıcılarından birisiniz muhtemelen. Acaba o yıllara ait masaüstü ekran görüntüleri de var mı?

Şu an forumdaki en eski PC ve internet kullanıcılarından birisiniz muhtemelen. Acaba o yıllara ait masaüstü ekran görüntüleri de var mı?

7800GTX öncesi bak bakalım masaüstüme ATI TOOL gördün değil mi, işte Custom sürücüler.
He bu arada 7800GTX performansı o test.

Sene 2005 Kasım.

@Ayhan Dönmez mazi.

XP SP1, ATI araçları, 7800 GTX ve XP SP1… Daha ne göreyim. O dönem XP’de bir virüs vardı galiba, firewall falan da yoktu sanırsam. SP1’de sistem kendi kendine kapanıyordu, SP2 büyük kurtarıcı olmuştu. Gerçi SP2 2004-2005 civarı mı gelmişti tam hatırlamıyorum. SP1 her zaman daha hafifti ama.

AI bile varmış, daha ne olsun. ASUS’larda o dönem BIOS’larda AI OC vardı, sistem kendisi overclock yapıyordu. IDE HDD’lerde de iki diski birlikte kullanmak için Master-Slave ayarı yapardık.

Bu arada kasa acayip güzel duruyor. Bulabilirsem üzerine bugünkü sistemimi bile kurarım.

Thermaltake Kandalf her zaman çok pahalı bir kasa idi.

Hala daha pahalı, 300 dolar altına bulabilirsen süper de çünkü Full aluminum çok kaliteli bir kasaydı.

Thermaltake yazan ledlerin videosunu da çekmiştim o dönemler ama buraya aktarılamıyor diye atmadım.

Benchmark yaptığımız oyun Serious Sam 2.

AHA Video geldi :

@X99 @Recep Baltaş mazilerden çok nadirdir . 2005-6 kaydı .

Son düzenleme:

Nedense eski videolar çok hoşuma gidiyor. O zamanlar ben yoktum bile ama daha huzurlu hissetiriyor.

2005 yılında topladığım sistemim hala daha aktif. Üzerinde perfect XP kurulu. Yıldırım düşmesi sonucu içindeki ata HDD arıza yaptı, bazı verileri kurtarabildim. Ah şu zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…