NVIDIA 616.56 sonrası kullanıcılar ekranın yanıp söndüğünü bildirdiği hata 616.64 ile de düzeltilmedi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan The Nox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 104

The Nox 1

Çalışkan
Yer
Heaven
4 Eylül güncellemesi: NVIDIA, 616.64 WHQL sürücüsünü yayımladı ancak 616.56 ile başlayan aralıklı ekran titremesi ve kararma sorunu bu sürümde düzeltilmedi.

NVIDIA’nın sürüm notlarında tarayıcıların belirli sayfalarda aralıklı olarak titreyebileceği [6673430] koduyla açık sorun olarak yer alıyor. 616.64 içerisinde ayrıca herhangi bir oyun veya genel hata düzeltmesi listelenmemiş.

NVIDIA temsilcisi, sürücünün titreme düzeltmesi tamamlanmadan önce hazırlandığını ve bu sorun ile sanal ekran oluşturulamaması problemi için yakında ayrı bir sürücü güncellemesi yayımlanacağını belirtti.

Dolayısıyla titreme yaşayanların 616.64’ü sorunu düzeltecek bir sürüm olarak kurmaması gerekiyor. Geçici olarak 10 bit renk, Windows Otomatik Renk Yönetimi veya 610.88 gibi önceki kararlı sürüme dönüş kullanılabilir.

Önceki haber:

3-4 eski sürücüyü kurup rahatıma bakıyorum. Game Ready olması çok daha iyi. Şu ana kadar kaç tane NVIDIA kart kullandıysam bu şekilde sıkıntı yaşamadım.

AMD'de çok uzun süredir söylediğimiz şeyi artık NVIDIA tarafında da sıkla dile getirir olduk, NVIDIA uzun süredir stabil sürüm konusunda iyiyken özellikle 40xx serisi sonrası biraz bu işi umursamamaya başladı. AMD'den açık ara en iyi oldukları konuda onlar gibi bu kadar problem yaşamaları üzücü.
Ben NVIDIA'yı bilgisayar kullanmaya başladığım günden beri kullanan birisi olarak çok uzunca bir süredir driverlarımı 3-4 ay öncesindeki stabil sürümlerde bırakmayı tercih ediyorum zira her yeni güncellemede sürekli bir drop ya da başka sorunlarla karşılaşır oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…