NVIDIA ALT+R kısayolu çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Leaxy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 572
  • Etiketler Etiketler
    alt

Leaxy

Becerikli
Merhaba, sorunum şu NVIDIA'nın ALT + R kısayoluyla performans bakmak istiyorum ancak GPU sıcaklığı ve GPU kullanımı buga giriyor ve değişmiyor. Arada sürücüyü yeniden yükle yapıyorum düzeliyor ama sonra tekrar aynı sorun oluyor. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer içinde entegre grafik bulunan bir AMD işlemcin varsa ve AMD Adrenalin yüklüyse kısayollar çakışıyor. İkisinin de performans ekranı aynı kombinasyonda, ben AMD Adrenalin ayarlarından AMD'nin kısayolunu ALT + T'ye almıştım öyle çalışıyordu.

Değerler 0 görünüyorsa bir defa daha ALT+R yap ve kapat, sonrasında tekrar aç değerler düzeliyor.

Değerler 0 görünüyorsa bir defa daha ALT+R yap ve kapat, sonrasında tekrar aç değerler düzeliyor.

0 gözükmüyor en son bir oyunda verdiği değerlerde sabit kalıyor.

Eğer içinde entegre grafik bulunan bir AMD işlemcin varsa ve AMD Adrenalin yüklüyse kısayollar çakışıyor. İkisinin de performans ekranı aynı kombinasyonda, ben AMD Adrenalin ayarlarından AMD'nin kısayolunu ALT + T'ye almıştım öyle çalışıyordu.

AMD Adrenalin yüklü değil MSI Afterburner var bir de Ryzen Master var. İşlemcim ise AMD Ryzen 5 5500.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt