efeeTT Uzman Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 19 Beğeniler 7 14 Haziran 2025 #1 Selam, NVIDIA anında yeniden oynatma oyun seslerini kaydetmiyor. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2025
Çözüm Afterbyte 14 Haziran 2025 efeeTT dedi: Yaptım hocam olmadı. Genişletmek için tıkla... Voicemeeter, SteelSeries Sonar gibi bir şey kullanıyor musunuz? Sıfırdan kurmayı dener misiniz?
efeeTT dedi: Yaptım hocam olmadı. Genişletmek için tıkla... Voicemeeter, SteelSeries Sonar gibi bir şey kullanıyor musunuz? Sıfırdan kurmayı dener misiniz?
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 14 Haziran 2025 #2 NVIDIA'yı baştan kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS efeeTT Uzman Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 19 Beğeniler 7 14 Haziran 2025 #3 Afterbyte dedi: NVIDIA'yı baştan kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam olmadı. Artı 0 Eksi
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 14 Haziran 2025 #4 efeeTT dedi: Yaptım hocam olmadı. Genişletmek için tıkla... Voicemeeter, SteelSeries Sonar gibi bir şey kullanıyor musunuz? Sıfırdan kurmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
efeeTT dedi: Yaptım hocam olmadı. Genişletmek için tıkla... Voicemeeter, SteelSeries Sonar gibi bir şey kullanıyor musunuz? Sıfırdan kurmayı dener misiniz?
KS KS efeeTT Uzman Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 19 Beğeniler 7 14 Haziran 2025 #5 Afterbyte dedi: VoiceMeeter, SteelSeries Sonar gibi bir şey kullanıyor musunuz? Sıfırdan kurmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Voicemeeter var baştan kurmayı deniyorum hemen. Afterbyte dedi: VoiceMeeter, SteelSeries Sonar gibi bir şey kullanıyor musunuz? Sıfırdan kurmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam sorun düzeldi. Artı 0 Eksi
Afterbyte dedi: VoiceMeeter, SteelSeries Sonar gibi bir şey kullanıyor musunuz? Sıfırdan kurmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Voicemeeter var baştan kurmayı deniyorum hemen. Afterbyte dedi: VoiceMeeter, SteelSeries Sonar gibi bir şey kullanıyor musunuz? Sıfırdan kurmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam sorun düzeldi.