Çözüldü NVIDIA App güncellerken .NET Framework hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

slhkl

Uzman
Merhabalar,

NVIDIA App ile gelen DLSS override özelliği kullanmak için uygulamayı güncellediğimde aşağıda bıraktığım gibi .NET Framework hatayı almaktayım ve herhangi bir çözüm bulamadım.

DDU ile kaldırıp temiz kurulum yapmaya çalıştığımda da bu hata devam ediyor, hiçbir türlü kurtulamadım.
.NET Framework 4.7.2 sürümü halihazırda kurulu.

Uygulma kaldırma bölümünde herhangi bir .net Framework versiyonu gözükmüyor bu sebeple bulup kaldıramadım.

İşin ilginç yanı ben 4.7.2 kurmuş olmama rağmen şu an 4.8.1 kurmayı denediğimde daha yüksek bir versiyon kurulu değil diyor ancak ben kendim kurmadığıma eminim

.net yazılımcısı olduğum için Framework sürümlerine az çok aşinayım. Bu yüzden 4.8 ve üstü olanları hiçbir zaman kurmam çünkü stabil çalışmazlar, o sebeple hep 4.7.2 kurarım.

Çok kafam karıştı bunlara bakarken.

Hocam bu bilgisayarı geçen ay formatladım ve herhangi bir geliştirici işlemi yapmadım, şu an sadece oyun için kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata kodunu araştırdığımda çok az kişinin benimle benzer olarak bu hatayı aldığını gördüm ve şunu yapıp hatayı çözdüm dedikleri şeyler çok saçmaydı ona rağmen denedim bende çözmedi.

Önce appi kuruyorum ardından App üzerindne sürücüyü, sürücüyü indirip önce sürücüyü kurmayı deniyorum şimdi

Aynı hatayı tekrar aldım işe yaramadı :/

Son düzenleme:
Şunu deneyebilir misiniz?
  • Denetim Masası > Programlar ve Özellikler > Windows Özelliklerini Aç veya Kapat bölümüne girin.
  • .NET Framework 3.5 ve 4.8'in etkin olduğundan emin olun.
Bir de hata mesajındaki "NGenuity2" uygulaması dikkat çekiyor. Bu, bir monitör veya donanım yardımcı yazılımına ait olabilir. Bu uygulamanın güncel olup olmadığını kontrol edin. Güncelleme mevcutsa, yükleyin veya uygulamayı kaldırıp öyle deneyin.

Eğer bilgisayarınızda HyperX NGenuity varsa kaldırıp dener misiniz?

Kaldırdıktan sonra direkt sürücüyü kurduğumda herhangi bir hata vermedi başarıyla kurulmuş gibi gözüküyor ama şu an sadece DLSS'e sahip oyunlardan Forza Horizon 5 kurulu ve onda yine override özelliği pasif durumda.

DLSS'e sahip bütün oyunlarda buranın açık olmasuı gerekmiyor muydu?

Yoksa ben bütün süreç boyunca FH5'e boşuna mı bakıyordum

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…