NVIDIA App sizce nasıl?

GhosT_1982 37

Başarılı
Dostlarım, NVIDIA App kullanmıyorum. Sizce indirip kullanayım mı? Ekran kartım RTX 3050.

Oyunlarda bir etki olur mu? DLSS 4.5 gelmiş ne oluyor bilmiyorum ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda bir etki olur mu DLSS 4.5 gelmiş ne oluyor bilmiyorum ama

20 serisi ile başlayıp 50 serisi de dahil olmak üzere her seride görüntü kalitesi artışı var. Ancak eski serilere gittikçe FPS düşüşü daha fazla olmaya başlıyor. O kart ile kullanmanızı önermem.

DLSS 4.5'in özelliklerinin çoğu RTX50 serisi kartlar içinmiş dolayısıyla FPS'de sizin için önemliyse kalmanız daha mantıklı olabilir ama yine de siz bilirsiniz.

Aslında tam olarak öyle değil. aşağıdaki yanıtı okursanız daha net bilgi alabilirsiniz.

Ben kullanıyorum, arayüz olarak daha basit geliyor kaynak tüketimi falan da çok az rami 30-40 mb arasında kullanıyor.

Beni NVIDIA'dan AMD'ye geçiren rezalet ötesi uygulama. Experience her ihtiyacı karşılıyordu. App'e geçtikten sonra saçma sapan hatalar almaya başlamıştım, Shadow Play de bozulmuştu.

Şu anki durumu nasıldır bilmiyorum size kolay gelsin ben Adrenaline Edition ile mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…