Ethem Efe 52 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.439 Çözümler 10 Beğeniler 3.206 Yer KKTC | Gazimağusa 21 Mayıs 2026 #1 Görev yönetici kısmında gözükmüyor kendisi, her seferinde kendim çıkmak zorunda kalıyorum. Nasıl engelleyebilirim?
Görev yönetici kısmında gözükmüyor kendisi, her seferinde kendim çıkmak zorunda kalıyorum. Nasıl engelleyebilirim?
Çözüm A A Ayhan Dönmez 21 Mayıs 2026 Ethem Efe dedi: Görev yönetici kısmında gözükmüyor kendisi, her seferinde kendim çıkmak zorunda kalıyorum. Nasıl engelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Üçünü devre dışı bırakınca açıyor mu?
Ethem Efe dedi: Görev yönetici kısmında gözükmüyor kendisi, her seferinde kendim çıkmak zorunda kalıyorum. Nasıl engelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Üçünü devre dışı bırakınca açıyor mu?
Michael MYERS 52 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.928 Çözümler 83 Beğeniler 6.164 Yer Haddonfield, Illinois 21 Mayıs 2026 #2 Hizmetlerden devre dışı bırakılabilir. Artı 0 Eksi
mortem.dll 52 Moderasyon Üyesi Moderatör Fırsat Avcısı Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 3.226 Makaleler 42 Çözümler 111 Beğeniler 3.943 Yer Cordis Die 21 Mayıs 2026 #3 Ethem Efe dedi: Görev yönetici kısmında gözükmüyor kendisi, her seferinde kendim çıkmak zorunda kalıyorum. Nasıl engelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulamanın içinde Ayarlar kısmında yukarıdaki gibi bir seçenek olmalı. Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: Görev yönetici kısmında gözükmüyor kendisi, her seferinde kendim çıkmak zorunda kalıyorum. Nasıl engelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulamanın içinde Ayarlar kısmında yukarıdaki gibi bir seçenek olmalı.
KS KS Ethem Efe 52 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.439 Çözümler 10 Beğeniler 3.206 Yer KKTC | Gazimağusa 21 Mayıs 2026 #4 mortem.dll dedi: Eki Görüntüle 251029 Uygulamanın içinde Ayarlar kısmında yukarıdaki gibi bir seçenek olmalı. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayar gözükmüyor. Michael MYERS dedi: Hizmetlerden devre dışı bırakılabilir. Genişletmek için tıkla... Denemiştim. Halen açıyor kendini. Artı 0 Eksi
mortem.dll dedi: Eki Görüntüle 251029 Uygulamanın içinde Ayarlar kısmında yukarıdaki gibi bir seçenek olmalı. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayar gözükmüyor. Michael MYERS dedi: Hizmetlerden devre dışı bırakılabilir. Genişletmek için tıkla... Denemiştim. Halen açıyor kendini.
Michael MYERS 52 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.928 Çözümler 83 Beğeniler 6.164 Yer Haddonfield, Illinois 21 Mayıs 2026 #5 Ethem Efe dedi: Öyle bir ayar gözükmüyor. Denemiştim. Halen açıyor kendini. Genişletmek için tıkla... Devre dışı bırakınca o oturum için devre dışı kalır. Manuele çekmiş miydin? Ona rağmen açılıyorsa ilginç gerçekten. Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: Öyle bir ayar gözükmüyor. Denemiştim. Halen açıyor kendini. Genişletmek için tıkla... Devre dışı bırakınca o oturum için devre dışı kalır. Manuele çekmiş miydin? Ona rağmen açılıyorsa ilginç gerçekten.
A Ayhan Dönmez 10 Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 15.710 Makaleler 1 Çözümler 77 Beğeniler 17.016 21 Mayıs 2026 #6 Ethem Efe dedi: Görev yönetici kısmında gözükmüyor kendisi, her seferinde kendim çıkmak zorunda kalıyorum. Nasıl engelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Üçünü devre dışı bırakınca açıyor mu? Artı 1 Eksi Çözüm
Ethem Efe dedi: Görev yönetici kısmında gözükmüyor kendisi, her seferinde kendim çıkmak zorunda kalıyorum. Nasıl engelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Üçünü devre dışı bırakınca açıyor mu?
Vavien. 52 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.128 Makaleler 3 Çözümler 91 Beğeniler 5.415 21 Mayıs 2026 #7 Söylendiği gibi kendi içinde vardır. Görev yöneticisinde değilse hizmetlere bakın, shell:startup klasörüne bakın, shell:common startup klasörüne bakın, HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run, HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run ve HKLM\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run keylerine bakın. Autoruns galiba tamamını gösteriyor. Artı 0 Eksi
Söylendiği gibi kendi içinde vardır. Görev yöneticisinde değilse hizmetlere bakın, shell:startup klasörüne bakın, shell:common startup klasörüne bakın, HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run, HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run ve HKLM\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run keylerine bakın. Autoruns galiba tamamını gösteriyor.
KS KS Ethem Efe 52 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.439 Çözümler 10 Beğeniler 3.206 Yer KKTC | Gazimağusa 21 Mayıs 2026 #8 Devre dışı ayarı gözükmüyor. Durdur var sadece. Ayhan Dönmez dedi: Üçünü devre dışı bırakınca açıyor mu? Eki Görüntüle 251035 Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Devre dışı ayarı gözükmüyor. Durdur var sadece. Ayhan Dönmez dedi: Üçünü devre dışı bırakınca açıyor mu? Eki Görüntüle 251035 Genişletmek için tıkla...
A Ayhan Dönmez 10 Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 15.710 Makaleler 1 Çözümler 77 Beğeniler 17.016 21 Mayıs 2026 #9 Ethem Efe dedi: Devre dışı ayarı gözükmüyor. Durdur var sadece. Genişletmek için tıkla... Olmadığına emin misiniz? Sağ tık NVIDIA App eklendiği için Display Container bende devre dışı mesela, fazladan 3-5 işlem ekliyor. Gereksiz bana göre. 55 işlem sayısı varken ne diye 60 yapayım bunu, değil mi? Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: Devre dışı ayarı gözükmüyor. Durdur var sadece. Genişletmek için tıkla... Olmadığına emin misiniz? Sağ tık NVIDIA App eklendiği için Display Container bende devre dışı mesela, fazladan 3-5 işlem ekliyor. Gereksiz bana göre. 55 işlem sayısı varken ne diye 60 yapayım bunu, değil mi?
KS KS Ethem Efe 52 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.439 Çözümler 10 Beğeniler 3.206 Yer KKTC | Gazimağusa 21 Mayıs 2026 #10 Ayhan Dönmez dedi: Olmadığına emin misiniz? Eki Görüntüle 251036 Sağ tık NVIDIA App eklendiği için Display Container bende devre dışı mesela, fazladan 3-5 hizmet ekliyor. Gereksiz bana göre. 55 işlem sayısı varken ne diye 60 yapayım bunu, değil mi? Genişletmek için tıkla... Yanlış yere bakmışım. Bir dahaki yeniden başlatmamda haber edeceğim işe yarayıp yaramadığına dair. Ayhan Dönmez dedi: Olmadığına emin misiniz? Eki Görüntüle 251036 Sağ tık NVIDIA App eklendiği için Display Container bende devre dışı mesela, fazladan 3-5 hizmet ekliyor. Gereksiz bana göre. 55 işlem sayısı varken ne diye 60 yapayım bunu, değil mi? Genişletmek için tıkla... Yanlış yere bakmışım. Bir dahaki yeniden başlatmamda haber edeceğim, işe yarayıp yaramadığına dair. Artı 0 Eksi
Ayhan Dönmez dedi: Olmadığına emin misiniz? Eki Görüntüle 251036 Sağ tık NVIDIA App eklendiği için Display Container bende devre dışı mesela, fazladan 3-5 hizmet ekliyor. Gereksiz bana göre. 55 işlem sayısı varken ne diye 60 yapayım bunu, değil mi? Genişletmek için tıkla... Yanlış yere bakmışım. Bir dahaki yeniden başlatmamda haber edeceğim işe yarayıp yaramadığına dair. Ayhan Dönmez dedi: Olmadığına emin misiniz? Eki Görüntüle 251036 Sağ tık NVIDIA App eklendiği için Display Container bende devre dışı mesela, fazladan 3-5 hizmet ekliyor. Gereksiz bana göre. 55 işlem sayısı varken ne diye 60 yapayım bunu, değil mi? Genişletmek için tıkla... Yanlış yere bakmışım. Bir dahaki yeniden başlatmamda haber edeceğim, işe yarayıp yaramadığına dair.