Çözüldü NVIDIA App uygulamasının başlangıçta açılması nasıl engellenebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ethem Efe 52

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Görev yönetici kısmında gözükmüyor kendisi, her seferinde kendim çıkmak zorunda kalıyorum. Nasıl engelleyebilirim?

Görev yönetici kısmında gözükmüyor kendisi, her seferinde kendim çıkmak zorunda kalıyorum. Nasıl engelleyebilirim?

Uygulamanın içinde Ayarlar kısmında yukarıdaki gibi bir seçenek olmalı.

Söylendiği gibi kendi içinde vardır.

Görev yöneticisinde değilse hizmetlere bakın, shell:startup klasörüne bakın, shell:common startup klasörüne bakın, HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run, HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run ve HKLM\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run keylerine bakın.

Autoruns galiba tamamını gösteriyor.

Devre dışı ayarı gözükmüyor. Durdur var sadece.

Olmadığına emin misiniz?

Sağ tık NVIDIA App eklendiği için Display Container bende devre dışı mesela, fazladan 3-5 işlem ekliyor. Gereksiz bana göre.

55 işlem sayısı varken ne diye 60 yapayım bunu, değil mi?

Yanlış yere bakmışım. Bir dahaki yeniden başlatmamda haber edeceğim işe yarayıp yaramadığına dair.

Yanlış yere bakmışım. Bir dahaki yeniden başlatmamda haber edeceğim, işe yarayıp yaramadığına dair.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…