Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Görev yönetici kısmında gözükmüyor kendisi, her seferinde kendim çıkmak zorunda kalıyorum. Nasıl engelleyebilirim?

Üçünü devre dışı bırakınca açıyor mu?

1779376526029.webp
Ben hizmetlerde container zımbırtılarını ellemezdim. Ben NVCleanstall ile yükledim ve bende Nvidia App veya GeForce Experience yok ama container var. Özellikle de açıklamasında core yazarken ellemezdim.

NVIDIA App ve NVCP ile alakalı, ayarlar bir kez yapılıp kapatılabiliyor. Hiç sorun yaşamadım.

Tekrar açmak isterse servisi tekrardan otomatiğe alacak, bu kadar basit. Sorun anında geri dönüşümlü bir işlem zaten. Kökten çözer derdini, NVIDIA App görünmez bu Container zımbırtısı kapattıktan sonra. Display Container LS kapalı kullanıyorum özellikle ve nihayetinde NVCP açılmıyor mesela. Bir zararı var mı dersen, benim açımdan asla.

Açarsam 61 işlem, kaparsam 58 işlem. Gayet memnunum, kendimi bu şekilde tatmin ediyorum. :) NVIDIA ve AMD servislerine elleme taraftarı değilim yine de, orası ayrı tabii.

Daha doğrusu şu şekilde tarif edeyim, son sürücüler ile birlikte sağ tık menüsüne NVIDIA App ve NVCP birlikte eklendi. NVCP hali hazırda zaten mevcuttu. Ben de bundan rahatsız olduğumdan ayarlarımı 1 defalığa mahsus NVCP uyguluyorum, sonrasında bu hizmeti Manuel çekiyorum. Sağ tıktan yok oluyor haliyle NVCP. İşime geliyor, Container servisini de Manuel çekersem görev çubuğu sağ alt kısımda yer alan sistem tepsisindeki NVIDIA App simgesi ve sağ tık NVIDIA App yok oluyor. Akabinde NVIDIA App de giremiyorsun haliyle. FrameView SDK dediği de Overlay zımbırtısı. Hepsi Manuel bende çok uzun süredir, hiçbir sıkıntı yaşamaz açıkçası. Çok kullandım.

Son düzenleme: