Vadbav

Başarılı
NVIDIA denetim masasında görüntü ölçeklendirme ve DSR ayarı yok. Başka bir şey eksik mi bilmiyorum, neden olur ve çözümü var mı?

Ekran kartı: 4070s
İşletim sistemi: Windows 10 pro
Nvidia sürücüsü: 572.60
Monitör: Samsung odyssey g6 oled 360hz
Bağlantı: Display port

Dosya Ekleri

• PXL_20250227_214353092.webp
    PXL_20250227_214353092.webp
    2,1 MB · Görüntüleme: 68
Görüntü akışı sıkıştırma (dsc) kapatılması gerekiyor. Bu monitörde böyle bir özellik yok diye biliyorum. Yine de emin değilim. OLED monitörlerde yaygın bir sorun. Bendeki OLED Dell AW2725DF de sadece HDMI ile DLDSR açabiliyorum.

Görüntü akışı sıkıştırma (dsc) kapatılması gerekiyor. Bu monitörde böyle bir özellik yok diye biliyorum. Yine de emin değilim. OLED monitörlerde yaygın bir sorun. Bendeki OLED Dell AW2725DF de sadece HDMI ile DLDSR açabiliyorum.
Hocam arkadaşların dediklerini yaptım ne Nvidia app de nede Nvidia denetim masasında ayarlar genede gelmedi. Ddu ile kaldırdım günceli gene kurdum.

DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurun.
Yaptım yinede gelmedi dediğim ayarlar hocam.

Son düzenleme:
Hocam arkadaşların dediklerini yaptım ne NVIDIA App de ne de NVIDIA denetim masasında ayarlar gene de gelmedi. DDU ile kaldırdım günceli gene kurdum.

Yaptım yine de gelmedi dediğim ayarlar hocam.

Sürücü değil de monitörle alakalı olması lazım. Bende açamıyorum çünkü. Eski MSI IPS monitörümde açabilirken OLED AW2725DF monitörümde gözükmüyor. Dell güncelleme getirmeyeceğini söylemişti. Samsung'ta nasıl bilmiyorum ama OLED monitörlerde böyle durumlar var. Reddit'e bakın derim.