Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Evet, Windows'ta öyle bir sorun var. Yeni driver ile ilgili galiba. DDU aracı ile Driver'ı silip tekrar kur. Ondan sonra belki düzelir.Selam,
Bilgisayarı her yeniden başlattığımda NVIDIA'nın digital Vibrance'ı %50'ye geri dönüyor. Ben 60'ta kullanıyorum.
Eki Görüntüle 87624
Burayı bu şekilde yaptım.
Aeronight
Üstün
Windows 11 24H2'ye geçip DDU kullanmıştım. İşe yarayacağını sanmıyorum. Yine de deneyeyim, bir şey kaybetmem.Evet, Windows'ta öyle bir sorun var. Yeni driver ile ilgili galiba. DDU aracı ile Driver'ı silip tekrar kur. Ondan sonra belki düzelir.
Geraltın kılıcı
Üstün
24H2 hala sorunlu bir sürüm. Aslında bende 24H2'de bu sorunu yaşamıştım. Eğer olmazsa Windows 10 geçip deneyin.Windows 11 24H2'ye geçip DDU kullanmıştım. İşe yarayacağını sanmıyorum. Yine de deneyeyim, bir şey kaybetmem.
Ata Tuğkan
Uzman
Herkes windows demiş ama sanırım yeni nvidia sürücüsüyle alakalı. 1 Ekimde gelen sürücüden beri bende aynı sorunu yaşıyodum. Bu sabah farkedip özellikle test ettim. Sürücüyü kaldırıp bir önceki sürümü yükledim düzeldi. Windows 10 22H2 kullanıyorum.Selam,
Bilgisayarı her yeniden başlattığımda NVIDIA'nın digital Vibrance'ı %50'ye geri dönüyor. Ben 60'ta kullanıyorum.
Eki Görüntüle 87624
Burayı bu şekilde yaptım.
Aeronight
Üstün
Ben temiz olsun diye DDU kullanmıştım. Doğal olarak en yeni Nvidia sürücüsü kuruldu. Sonraki güncellemede düzelir o zaman.Herkes windows demiş ama sanırım yeni nvidia sürücüsüyle alakalı. 1 Ekimde gelen sürücüden beri bende aynı sorunu yaşıyodum. Bu sabah farkedip özellikle test ettim. Sürücüyü kaldırıp bir önceki sürümü yükledim düzeldi. Windows 10 22H2 kullanıyorum.
Geraltın kılıcı
Üstün
Hocam Windows 11 24H2 tam sürüm olarak dün çıktı. Bu sebeple Windows 11 24H2 ile alakalı olabilir bence.Ben temiz olsun diye DDU kullanmıştım. Doğal olarak en yeni Nvidia sürücüsü kuruldu. Sonraki güncellemede düzelir o zaman.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-