gore 1 Çalışkan Katılım 27 Kasım 2025 Mesajlar 56 Beğeniler 14 30 Mayıs 2026 #1 Bu ikisi arasındaki farklar nedir? Hangisi kullanılmalı? Pek fazla bahseden göremedim geneli DLSS 4.5'ten bahsetmiş.
Bu ikisi arasındaki farklar nedir? Hangisi kullanılmalı? Pek fazla bahseden göremedim geneli DLSS 4.5'ten bahsetmiş.
The Semih 52 Başarılı Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 856 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 588 30 Mayıs 2026 #2 gore dedi: Bu ikisi arasındaki farklar nedir? Hangisi kullanılmalı? Pek fazla bahseden göremedim geneli DLSS 4.5'ten bahsetmiş. Genişletmek için tıkla... Preset B en güncel FG, onu kullan. Farkları şöyle: B'de crosshair flicker çözdüklerini iddia ediyorlar ve karmaşık sahnelerde artifact sorununu çözmüşler.
gore dedi: Bu ikisi arasındaki farklar nedir? Hangisi kullanılmalı? Pek fazla bahseden göremedim geneli DLSS 4.5'ten bahsetmiş. Genişletmek için tıkla... Preset B en güncel FG, onu kullan. Farkları şöyle: B'de crosshair flicker çözdüklerini iddia ediyorlar ve karmaşık sahnelerde artifact sorununu çözmüşler.