Çözüldü NVIDIA güncellemesi sonrası ASUS ROG XG27AQDMG anlık görüntü kırpma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KağanKaraoğlan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 107
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KağanKaraoğlan

Becerikli
Merhaba,

Dün gelen NVIDIA ekran kartı güncellemesinden sonra OLED monitörümde anlık kırpma oluyor, 2-3 dakikada bir oluyor. Sizce çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba,

Dün gelen NVIDIA ekran kartı güncellemesinden sonra OLED monitörümde anlık kırpma oluyor, 2-3 dakikada bir oluyor. Sizce çözümü nedir?

Çözümü eski sürücülere dönmek; NVIDIA'nın son 2 driver'ında da bu sorun var. Görüntü anlık gidiyor, ekran parlıyor. Benim görev çubuğum siyah oluyor falan. AMD'ye döndü NVIDIA.
Merhaba,

Hotfix yayınlandı, onu DDU ile kur. Çoğu kişi aynı sorunu yaşıyormuş; driver problemi yani.

Bende aynı sorunu yaşadım. Arkadaşın önerdiği sürücüyü kurup sorun şu anlık düzeldi. Yeni sürücü gelene kadar bununla idare ediyorum şimdilik.

10 bit de oldu ama renkleri beğenmedim, mecbur kurdum sürücüyü. Başta DDU ile sildim ama yeniden başlattığımda kurulmadı, yarıda kaldı, yeniden başlattı falan. Güvenli modda sildim, kurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…