KS KS Dreamshox Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 659 Çözümler 2 Beğeniler 361 6 Şubat 2025 #11 Heribert Yavuz dedi: Raspberry Pi almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Pi da hangi modeli almak lazım. Ve yanına tavsiye ettiğiniz aksesuar var mıdır?
Heribert Yavuz dedi: Raspberry Pi almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Pi da hangi modeli almak lazım. Ve yanına tavsiye ettiğiniz aksesuar var mıdır?
9 9860 Becerikli Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 391 Çözümler 4 Beğeniler 455 6 Şubat 2025 #12 Dreamshox dedi: Pi da hangi modeli almak lazım. Ve yanına tavsiye ettiğiniz aksesuar var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben Raspberry Pi 5 kullanıyorum. Soğutucu fanı dışında da bir aksesuar kullanmıyorum. Çok memnunum.
Dreamshox dedi: Pi da hangi modeli almak lazım. Ve yanına tavsiye ettiğiniz aksesuar var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben Raspberry Pi 5 kullanıyorum. Soğutucu fanı dışında da bir aksesuar kullanmıyorum. Çok memnunum.
KS KS Dreamshox Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 659 Çözümler 2 Beğeniler 361 6 Şubat 2025 #13 9860 dedi: Ben Raspberry Pi 5 kullanıyorum. Soğutucu fanı dışında da bir aksesuar kullanmıyorum. Çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam Pi da TrueNAS kurulumu yapılabiliyor mu?
9860 dedi: Ben Raspberry Pi 5 kullanıyorum. Soğutucu fanı dışında da bir aksesuar kullanmıyorum. Çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam Pi da TrueNAS kurulumu yapılabiliyor mu?
9 9860 Becerikli Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 391 Çözümler 4 Beğeniler 455 6 Şubat 2025 #14 Dreamshox dedi: Hocam Pi da TrueNAS kurulumu yapılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam Wikipedia dediğine göre sadece X86-64 destekliyormuş. Bahsettiğimiz tüm kartlar ARM olduğu için kurmak mümkün değil.
Dreamshox dedi: Hocam Pi da TrueNAS kurulumu yapılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam Wikipedia dediğine göre sadece X86-64 destekliyormuş. Bahsettiğimiz tüm kartlar ARM olduğu için kurmak mümkün değil.