Alt+Z menüsünde oyuna filtre eklerken profilde sadece 2 adet RTX seçeneği çıkıyor. Profil seçmezsem tüm seçenekler karşıma çıkıyor fakat filtre uygulayamıyorum. Fallout 4 oyununda filtrelerin hepsi bazen açık olup uygulayabiliyorum bazen ise tekrardan 2 adet RTX seçeneği çıkıyor. Outlast Trials'ta ise yine o 2 RTX seçeneği hariç daha hiçbir fitreyi kullanamadım.
Keskinleştirme ayarı olmazsa olmazım buna bir çözüm bulabilen var mı?
Benim gibi keskinleştirme efekti tarzı efektleri her oyunda kullanmak isteyen kişiler için hiç NVIDIA'nin sorunu çözmesini beklemeyin. Direkt olarak ReShade yazılımını kullanın, her türlü efekti her oyunda uygulayabiliyorsunuz. AMD'nin keskinleştirme efektini sorunsuz bir şekilde uyguladım.
Bu durum son sürümden itibaren sorunlu gibi... Bende aynı şekilde filtreleri açamıyorum ve anladığım kadarıyla bu kısım ALT+F3 özelliği şu an Bug'lu. Sonraki güncellemede düzeltilecektir diye umut ediyorum.
Keskinleştirme ayarı için Denetim Masası'ndan kullanarak çözüyorum.
Bu durum son sürümden itibaren sorunlu gibi... Bende aynı şekilde filtreleri açamıyorum ve anladığım kadarıyla bu kısım alt+F3 özelliği şu an Bug'lu. Sonraki güncellemede düzeltilecektir diye umut ediyorum. Eki Görüntüle 99773
Keskinleştirme ayarı için Denetim Masası'ndan kullanarak çözüyorum.
Kontrol panelindeki keskinleştirme ayarı gözümü kanatıyor onu bende denedim de alt+Zdeki keskinleştirme+ ayarı oyunun görüntü kalitesinde gözle görülür bir artış sağlıyor. Diğer filtreleri de arada sırada kullanıyorum.
Kontrol panelindeki keskinleştirme ayarı gözümü kanatıyor onu bende denedim de alt+Zdeki keskinleştirme+ ayarı oyunun görüntü kalitesinde gözle görülür bir artış sağlıyor. Diğer filtreleri de arada sırada kullanıyorum.
Benim gibi keskinleştirme efekti tarzı efektleri her oyunda kullanmak isteyen kişiler için hiç NVIDIA'nin sorunu çözmesini beklemeyin. Direkt olarak ReShade yazılımını kullanın, her türlü efekti her oyunda uygulayabiliyorsunuz. AMD'nin keskinleştirme efektini sorunsuz bir şekilde uyguladım.