Makaleler
5
intel-i9-12900ks.jpg

NVIDIA en son yayımladığı 552.12 sürücü güncellemesinde Raptor Lake ve Raptor Lake Refresh işlemcileri kullanan oyuncuların yaşadığı kararsızlık sorunlarına dikkat çekti. Şirket özellikle 13. ve 14. nesil Intel işlemcileri kullanan kullanıcıların oyun sırasında yaşanan çökme, yetersiz video belleği hata mesajları ve masaüstüne atma sorunlarıyla karşılaşmaları durumunda Intel’in destek sayfasına yönlendirilmesi gerektiğini belirtti. NVIDIA’nın belirttiğine göre…

Devamını Oku: NVIDIA: VRAM Hatalarının Kaynağı Intel! 13. veya 14. Nesil İşlemcilerle Sorun Yaşıyorsanız Intel Desteğiyle İletişime Geçin
Kaynak: Techolay

Bu sorun Unreal Engine 5 spesifik bir sorun. (En azından öyle biliyorum.) En son Tekken 8'i oynamaya çalışırken UE-Polaris game crash hatası alıyordum. Bu sorundan muzdarip AMD (Hem CPU hem GPU) kullanıcıları da var. Hatta Tekken 8'in resmi Steam tartışma sayfasında da her gün yeni bir kullanıcı sorununu dile getiriyor.

Intel'in sorunu incelediği onaylanmıştı. Bir söylentiye göre de gelecek bir Windows güncellemesi ile birlikte bir patch yayınlanacağına dair bir söylem okumuştum ama bu bilgi doğrulanmamış. AMD tarafında nasıl olacak bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: