Makaleler
5
NVIDIA'dan Beklenen Çözüm Gelmedi: Siyah Ekran Sorunu Büyüyor

NVIDIA’nın GeForce RTX 50 serisi ekran kartları için yayınladığı son sürücü güncellemesi, kullanıcıların yaşadığı siyah ekran sorununu çözmek yerine daha da kötüleştirdi. Özellikle Multi Frame Generation (MFG) destekli oyunlarda yaşanan çökmeler, kullanıcıların tepkisine neden oldu. En Son Sürücü Güncellemesi, Oyunculara Daha Fazla Sorun Yaşatıyor NVIDIA, RTX 50 serisi Blackwell ekran kartlarının lansmanından bu yana bir…

Devamını Oku: NVIDIA’nın Son Game Ready Sürücü Güncellemesi, Siyah Ekran Sorununu Çözmüyor
Kaynak: Techolay

NVIDIA'dan Beklenen Çözüm Gelmedi: Siyah Ekran Sorunu Büyüyor'dan Beklenen Çözüm Gelmedi: Siyah Ekran Sorunu Büyüyor

NVIDIA'nın GeForce RTX 50 serisi ekran kartları için yayınladığı son sürücü güncellemesi, kullanıcıların yaşadığı siyah ekran sorununu çözmek yerine daha da kötüleştirdi. Özellikle multi frame generation (mfg) destekli oyunlarda yaşanan çökmeler, kullanıcıların tepkisine neden oldu. En son sürücü güncellemesi, oyunculara daha fazla sorun yaşatıyor NVIDIA, RTX 50 serisi blackwell ekran kartlarının lansmanından bu yana bir…

Devamını oku: NVIDIA’nın Son Game Ready Sürücü Güncellemesi, Siyah Ekran Sorununu Çözmüyor
Kaynak: Techolay

Bende sadece GTA 5 bir sorun var diğer türlü siyah ekran sorunu yaşamadım benim de bu risk yaşama olasılığım var DP'dan mağlı monitör 40 serisi bir ekran kartı kullanıyorum.

Yeşil firma scam vram ve fiyatlarıyla ilgilendiği kadar sorunlarını halletmeye vakit bulamaz.

Bende sadece GTA 5 bir sorun var diğer türlü siyah ekran sorunu yaşamadım benim de bu risk yaşama olasılığım var DP'dan mağlı monitör 40 serisi bir ekran kartı kullanıyorum.
Şu anlık daha çok 50K serisinde yaşanıyor. Ben de en günceli kullanıyorum sorun yaşamamadım. Çok nadir 4070 Super kullananlardan yaşayanlar olmuş. Ama o da oyuna özel gibi duruyor veya BIOS güncellemesi yapmayan cihazlarda yaşanıyor gibi duruyor.