Asetilcoa Başarılı Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 67 Beğeniler 23 24 Mayıs 2026 #1 RTX 5070 Ti ekran kartım olduğu için Pragmata oyununu vermişler, satmak yasal mı ya da satılabiliyorsa hangi mecralardan satabilirim?
RTX 5070 Ti ekran kartım olduğu için Pragmata oyununu vermişler, satmak yasal mı ya da satılabiliyorsa hangi mecralardan satabilirim?
ExellionTR 16 Üstün Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 1.336 Çözümler 5 Beğeniler 1.230 24 Mayıs 2026 #2 Kod olarak verildiyse mevcut fiyatından biraz daha az bir fiyata satabilirsin. Bir şey olmaz. Forumlardan, Letgo gibi yerlerden ilan açarak şansını dene.
Kod olarak verildiyse mevcut fiyatından biraz daha az bir fiyata satabilirsin. Bir şey olmaz. Forumlardan, Letgo gibi yerlerden ilan açarak şansını dene.
Z Zenithar 1 Çalışkan Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 4 Beğeniler 2 26 Mayıs 2026 #3 Aslında bu konuyla alakalı değil, Enderal için yazmıştım. Oradan ceza yedim de noktalama hataları yüzünden
Aslında bu konuyla alakalı değil, Enderal için yazmıştım. Oradan ceza yedim de noktalama hataları yüzünden
ExellionTR 16 Üstün Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 1.336 Çözümler 5 Beğeniler 1.230 26 Mayıs 2026 #4 Zenithar dedi: Aslında bu konuyla alakalı değil, Enderal için yazmıştım. Oradan ceza yedim de noktalama hataları yüzünden Genişletmek için tıkla... Enderal SE'yi indirmeye bırakacağım gece. Hiç görmemiştim onu çok iyi oldu önerdiğiniz, teşekkürler tekrar. Türkçe yamasını da buldum.
Zenithar dedi: Aslında bu konuyla alakalı değil, Enderal için yazmıştım. Oradan ceza yedim de noktalama hataları yüzünden Genişletmek için tıkla... Enderal SE'yi indirmeye bırakacağım gece. Hiç görmemiştim onu çok iyi oldu önerdiğiniz, teşekkürler tekrar. Türkçe yamasını da buldum.
Z Zenithar 1 Çalışkan Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 4 Beğeniler 2 26 Mayıs 2026 #5 ExellionTR dedi: Enderal SE'yi indirmeye bırakacağım gece. Hiç görmemiştim onu çok iyi oldu önerdiğiniz, teşekkürler tekrar. Türkçe yamasını da buldum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, bu arada Türkçe yama biraz eski. Çalışmazsa eski sürümlerde denemen gerekebilir.
ExellionTR dedi: Enderal SE'yi indirmeye bırakacağım gece. Hiç görmemiştim onu çok iyi oldu önerdiğiniz, teşekkürler tekrar. Türkçe yamasını da buldum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, bu arada Türkçe yama biraz eski. Çalışmazsa eski sürümlerde denemen gerekebilir.
ExellionTR 16 Üstün Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 1.336 Çözümler 5 Beğeniler 1.230 26 Mayıs 2026 #6 Zenithar dedi: Rica ederim, bu arada Türkçe yama biraz eski. Çalışmazsa eski sürümlerde denemen gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Yarın bir deneyeceğim bakalım. Umarım işe yarar. Yazarım tekrar.
Zenithar dedi: Rica ederim, bu arada Türkçe yama biraz eski. Çalışmazsa eski sürümlerde denemen gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Yarın bir deneyeceğim bakalım. Umarım işe yarar. Yazarım tekrar.