NZXT C1000 2024 PSU'nun güç düğmesinin ters olması normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vexovoid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 214
  • Etiketler Etiketler
    güç psu

vexovoid

Becerikli
Selam,

Güç kaynağım NZXT C1000 2024 modeli.

Bendeki PSU'da güç anahtarı ters yerleştirilmiş sanırım, böyle bir şey normal mi? Daha önce karşılaşan oldu mu? Bendeki ve sitedeki ürünlerin hepsini ekliyorum.

@Yusuf7878, hocam siz de bir bakarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğinizi sonradan anladım... Sağdaki gerçek bir fotoğraf gibi durmuyor. Büyük ihtimalle modelleme öyle yapılmış ama üretilirken tam tersi üretilmiş.

Hocam, şalter görevini yerine getiriyor mu? Getiriyor ise sıkıntı yok, resimde örnek olarak tasarlandığı için bazı ufak değişiklikleri olabilir.

"O"dayken açıksa tuşun baskısı ters basılmış olabilir çünkü güvenlik amaçlı şalter tarzı şeyler yukarı doğru açık kalır.

Hocam, şalter görevini yerine getiriyor mu? Getiriyor ise sıkıntı yok, resimde örnek olarak tasarlandığı için bazı ufak değişiklikleri olabilir.
henüz kurulum yapmadım bilemiyorum, ilk defa böyle bişi gördümde garip geldi.

Markadan markaya değişir o önemli değil, benim Power Boost dandik yan koymuşlar, sıfır yazan tarafının sola bakması gerekiyor sağa koymuşlar. Çok takılmamak lazım

Evet videolarda bendeki doğru gibi gözüküyor, sitelerindeki görselde durum tam tersi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…