NZXT C1200 PSU almak mantıklı mı?

demjr

Becerikli
Bugün XPG Core Reactor II aldım ve kutusunu açıp baktım fakat az önce İtopya'dan NZXT C1200 aldım. Sizce XPG Core Reactor PSU'yu iade etmeli miyim yoksa NZXT C1200 güç kaynağı siparişimi iptal mi edeyim?

@RapidLemming955 hocam, bu yeni nesil olan diye biliyorum birde Xpg Core psu'yu iade edeyim mi? Nzxt daha iyi diye biliyorum ama.

Son düzenleme:
C1200 gayet iyi, ben de kullanıyorum. Geçen gün ki konunuzda da konuşulmuştu. Linkteki yeni nesil evet. Siz neden kararsız kaldınız ki?

C1200 gayet iyi, ben de kullanıyorum. Geçen gün ki konunuzda da konuşulmuştu. Linkteki yeni nesil evet. Siz neden kararsız kaldınız ki?
Bende şu an Xpg Core Reactor II var yeni aldım ama Nzxt C1200 daha iyi diyorlar diye az önce itopyadan satın aldım. Xpg'yi iade edip Nzxt"ye geçmeye düşünüyorum.

Son düzenleme:
2G2B kodlu yani yeni versiyon. Şu an 1000-1200W arası en iyi Gold PSU unvanına sahip. Veri: Hardware Busters.

2G2B kodlu yani yeni versiyon. Şu an 1000-1200W arası en iyi Gold PSU unvanına sahip. Veri: Hardware Busters.
Hocam, Xpg'nin kutusu açtım ama iade edebilirim galiba, İncehesaptan aldım. Xpg'yi iade edeyim en iyisi.

@demjr, 1000'lik versiyonuna sahip olarak gayet memnunum. Ray voltajları gayet iyi. Ek olarak ses konusunda da benim için gayet tatmin edici oldu.
Teşekkürler hocam. Ben en iyisi iade edeyim Xpg'yi.

Şunu da eklemek isterim, kabloları bir tık sert C1200 olanların, bükerken sert ve ani şekil verme mümkünse. Benim tek sevmediğim yönü bu. Aldıktan sonra OCCT testi de yapmanı tavsiye ederim. Değerleri test etmiş olursun. Marka fark etmeksizin test yapmanı öneriyorum.

İade edip uğraşacak kadar fark yok bence yani. Takıntılıysan sana kalmış.
Hocam, bende tam olarak ne yapsam bilmiyorum açıkcası.

Yani arada kaldım bir tık. Nzxt güzel bir PSU ama Xpg core'da öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…