NZXT C750 750W vs Corsair CX750 CP-9020279-EU 750W

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fassieq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 212
  • Etiketler Etiketler
    hangi psu

fassieq

Çalışkan
Merhaba. Uygun fiyatlı 750W PSU arıyorum. Şu anda bilgisayarımda sorun yaşıyorum, PSU'dan kaynaklı olabileceğini düşündüm. Bu yüzden değiştirmek istedim. İki adet model buldum, ikisinin de markası güzel ve fiyatları aynı. Sizce hangisini almak mantıklı olur? NZXT olanı direkt gidip Vatan'dan alabilirim. Corsair'in kargodan gelmesini beklemem lazım.

https://www.vatanbilgisayar.com/nzxt-c750-750w-80-plus-bronze-siyah-guc-kaynagi.html

Corsair CX750 CP-9020279-EU 750W 80+ Bronze Atx Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri

Tam olarak bütçeniz nedir? Ve nasıl bir sistemde kullanacaksınız?

Tam olarak bütçeniz nedir? Ve nasıl bir sistemde kullanacaksınız?

Ryzen 5 5600, XFX 6700XT sistemimde kullanacağım. Ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden 750 watt bakıyorum bütçemde 3.000 TL civarlarında.

Ryzen 5 5600, XFX 6700XT sistemimde kullanacağım. Ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden 750 watt bakıyorum bütçemde o 3.000 TL civarlarında.
Hangi ekran kartını alacaksınız? Ona göre öneride bulunur.

Bende PSU alma arefesindeyim C750 Vatan da 3K fiyattan satılıyor. Cratos Lite alacaktım ama bazen de kafam esiyor akşam iş çıkışı gidip alsam mı diye C750'yi bilemedim.

Teknobiyotik'te Cratos Lite şu an geçici olarak temin edilemiyor, N11'de var ama.

Şu an bilgisayarımda NZXT C750 var memnunum 3 başka marka PSU'dan sonra sıfır ses voltajlari da hep aynı kabloları kalın yani dayanıklı.

7700XT-7800XT ve 9060XT büyük ihtimalle.

Fan sesi biraz fazla.

9060XT için buda yeterli.

CX750'nin 1 tane daha fazla kablosu var. Onu tercih etmek daha mantıklı. Bu arada Topoloji bakımından NZXT'den geride onu diyeyim.

Tam bilgi yok ama bomba değil.

C750 mantıklı geldi bana bende onu alacağım vatandan büyük ihtimalle.

O zaman NZXT alıyorum hocam topoloji önemli hem NZXT daha ucuza bulurum büyük ihtimalle, diğer markaları çok duymadığım için güvenemiyorum açıkçası.

Markanın garanti desteği dışında bir önemi yok. Topoloji çok da bir şeyi etkilemez. Kullanıcı etkisini anlamaz zaten. NZXT kablo bakımından fakir bir model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…