Elektronik NZXT H Series H7 Flow (2024) Beyaz kasa 3.886 TL

Tasarımı güzel ama üst paneli hoşuma gitmiyor benim. NZXT USB ve butonlardan hep kısıyor. İnsan bir LED tuşu ile USB 2.0 koyar panele.

Bazı fotoğraflarda egzoz fanı gözükmüyor kendisiyle beraber geliyor mu? Almayı düşünüyorum. V100r ile bunun arasında kaldım.

Egzoz fanı çok takılmayın H6 Flow almıştım egzoz fanı olmadan geldi kendim aldım tabii sizin bütçenizi bilemem Sinerji'de yedek parçaları satılıyor.

Bazı fotoğraflarda egzoz fanı gözükmüyor kendisiyle beraber geliyor mu? Almayı düşünüyorum. V100R ile bunun arasında kaldım.
V100R daha iyi görünecektir muhtemelen, bu kasa biraz fazla kutu . Ama kalitesi kötü olmayacaktır. Arka fanı yok, 3 ön geliyor, pasif egzoz iyidir.

Bunu alıyorsun ön tarafa geçenlerde 3000₺'ye satılan sıvı soğutmadan takıyorsun ve bum!

MSI Carbon X870E ve Zotac RTX5080 Solid Core OC bu kasanın içinde çok sırıtır mı? Arctic’in LF III 360 Pro Beyaz’ı da indirimdeymiş soğutucu olarak da onu taksam

MSI Carbon X870E ve Zotac RTX5080 Solid Core OC bu kasanın içinde çok sırıtır mı? Arctic’in LF III 360 Pro Beyaz’ı da indirimdeymiş soğutucu olarak da onu taksam

Yani, benim zevklerime pek uymuyor. 3D toplama sitelerinden bakın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…